directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 13:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Tot a punt per l'extracció del fuel del Don Pedro

Si el temps ho permet, començaran a bombejar-lo avui o demà

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president del Govern Balear, Francesc Antich, ha afirmat que les bombes d'extracció que evacuaran el fuel de l'interior del vaixell 'Don Pedro' arribaran a Eivissa "a principis de la setmana que ve", tot i que ha matisat que el començament de les tasques dependrà "de l'estat del mar". Segons ha explicat Antich en una entrevista a Catalunya Informació, "si la mar està bé serà més fàcil portar a terme l'operació, i si no, sempre hi haurà més dificultat".
vaixell buc eivissa naufragi don pedro fuel
Aques és el buc Don Pedro enfonsat. La foto és del 20 de juny al port de Maó

Comparteix
   


Etiquetes
En aquest sentit, ha assenyalat que no es pot establir exactament quan començaran a treballar les bombes i quan acabaran la tasca. "Però sí que cal començar de manera totalment immediata per a acabar el més aviat millor", ha sentenciat.

El vaixell mercant Don Pedro de la naviliera Iscomar es va enfonsar l'11 de juliol quan sortia del port d'Eivissa i ha provocat diversos abocaments d'hidrocarburs que han obligat a tancar durant més de vuit dies quatre platges de l'illa. De moment, queda evacuar el fuel de l'interior del vaixell.

Confiança en el nou govern

El president socialista s'ha mostrat convençut que el pacte multipartit –PSIB, UM i Bloc– que governa les Illes no tindrà els mateixos problemes que l'anterior Pacte de Progrés. Segons ell, "hi ha unes diferències fonamentals i és que en aquests moments totes les forces polítiques estan en tots els governs, les presidències són per a la força més votada de les quals conformem el pacte, i que té un bon acord de govern".



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.