directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 21 de setembre de 2024 04:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Trias, satisfet del seu primer any com a alcalde

L'alcalde de Barcelona afirma que part del pressupost municipal s'ha d'adreçar "als qui ho passen malament"

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Fa tot just un any, Xavier Trias prenia possessió del càrrec d'alcalde de Barcelona al Saló de Cent. Aquest diumenge ha fet un breu balanç on s'ha mostrat "content" per la feina feta fins ara. "Hem posat els números en ordre i això ens permet mirar el futur amb optimisme", ha assenyalat en una atenció als mitjans en la inauguració de l'Espai Albert Musons, a Gràcia. El convergent considera que el "sentit comú" ha passat per davant d'inversions "faraòniques" i que això és el que demana la gent. Reconeix, a més, que l'atenció "als qui ho passen malament" ha de ser una de les prioritats del govern i que part del pressupost s'ha de destinar a aquest àmbit.

Comparteix
   

"Ha estat un any dur perquè la situació és molt complicada", ha admès Trias fent referència a la crisi econòmica i a les conseqüents retallades. Tot i així, s'ha mostrat "il·lusionat i esperançat" perquè creu que el govern de CiU "ha fet bé les coses" en qüestió de "fer bé els números", ha apuntat. "La ciutat de Barcelona serà la que ens traurà de la crisi a tots", ha sentenciat.

"La gent no ens demana segons quines coses", ha afegit l'alcalde de Barcelona, "el que ens demana és que atenguem a la gent", ha dit. Per aquest motiu, Xavier Trias ha indicat que una "obligació" del govern municipal és "atendre la gent que actualment ho està passant malament", i que part del pressupost s'ha de destinar a això. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Jordi fletxa CATALUNYA
1 de juliol de 2012, 16.29 h

Jo crec que el Trias hauria de subvencionar classes de Català,per altra banda enhorabona per la decisió de no posar pantalles gegants.


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
1 de juliol de 2012, 15.04 h

Cal Sotarrar tots els Contenidors de Escombrarias , per tindra molt més neta i segura la Ciutat aixis ningu els podria cremar hi fe servir alas protestes . Tambe la Ciutat de Barcelona ganaria en una mejor ghimagen y mas esacio per aparcar Els conductores tindrien molta més visibilitat podrien mirar molt millor si venen ho no cotxes Es una cosa no ha fet EL ALCALDE TRIAS jo nomes li don una idea ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
La dreta madrilenya en contra de la violència de gènere

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.