directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 16:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Cervera Decideix a les Caramelles

La plataforma participarà a la tradicional cantada de Diumenge Sant a la capital de la Segarra

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

La plataforma Cervera Decideix, que impulsa la celebració de la consulta popular sobre la independència del pròxim diumenge 25 d'abril, serà present en la cloenda de la tradicional cantada de Caramelles de diumenge de Resurrecció, un acte molt arrelat durant les Festes de Pasqua entre les entitats de la capital de la Segarra. D'aquesta manera, Cervera Decideix aprofitarà el nombrós públic que sol assistir a la tradició cerverina per donar un nou impuls a la seva campanya.
caramelles cervera
Comparteix
   


Etiquetes
La Plataforma encara les properes quatre setmanes d'abril, en què pretén fer campanya per tal d'aconseguir la màxima participació en aquesta consulta popular sobre la independència de Catalunya. La organització declara: 'Tenim el ferm objectiu que voti tota persona major de 16 anys empadronada a Cervera i nuclis agregats i respectant sempre qualsevol de les opcions de vot.

Durant la propera setmana, la plataforma de la capital de la Segarra farà arribar a tota la població la informació detallada per a poder votar anticipadament en els 15 dies previs a la jornada de la consulta, així com les indicacions dels col·legis electorals que la Junta Electoral Local habilitarà per tal que el diumenge 25 d’abril sigui una jornada plenament democràtica amb totes les garanties.

Pel que fa a les adhesions a Cervera Decideix, l'última en fer-ho han estat l’Agrupament Escolta i Guia Coll de les Savines de Cervera. Se suma així a l'extensa llista d'entitas adherides, entre les quals hi ha Penya Blaugrana de Cervera i Rodalia 1985, el Grup de Geganters i Grallers de Cervera, els Diables Carranquers, Justícia i Pau, Band Tokades o el Centre Excursionista de la Segarra.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Quim. fletxa PPCC.
4 d'abril de 2010, 14.41 h

Endavant Cervera amb la Independència. Visca Cervera i Visca Catalunya Lliure!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.