directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 08:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Manresa Decideix promou tres debats amb agents sindicals, polítics i econòmics

El portaveu de Manresa Decideix assegura que la independència 'ja no fa por'

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Manresa Decideix continua amb les accions per promoure la consulta del proper 25 d'abril a la capital del Bages. Amb aquest objectiu l'entitat ha organitzat tres debats, un amb sindicats, un altre amb representants polítics i un amb agents econòmics, que encara s'ha d'acabar de concretar. En una entrevista a l'ACN, el portaveu de Manresa Decideix, Josep Camprubí, ha explicat que s'està fent un 'esforç molt gran' per explicar la consulta i per sensibilitzar els ciutadans. L'entitat es proposa obtenir la 'màxima' participació el 25 d'abril però 'no ens volem aventurar a donar una xifra', diu Camprubí. El portaveu de Manresa Decideix assegura que la independència 'ja no fa por'.
josep camprubí, portaveu manresa decideix consulta independència bages
El portaveu de Manresa Decideix, Josep Camprubí.

Comparteix
   


Etiquetes
'L'organització de la consulta és una qüestió complexa', reconeix Josep Camprubí, en una entrevista a l'ACN. El portaveu de Manresa Decideix explica que la voluntat de passar del cercle de gent iniciada a tota la població requereix 'molts mitjans'. Tot i així, Camprubí remarca que s'ha fet un esforç molt gran per explicar la consulta.

Camprubí calcula, a falta de les xifres definitives, que entre unes 50.000 i 60.000 persones podran exercir el seu dret a vot. Manresa Decideix vol aconseguir la 'màxima' participació. Tot i així l'entitat no gosa dir una xifra.

Actes de difusió

Manresa Decideix segueix difonent la consulta amb diferents actes, entre els quals tres debats. El primer, un debat sindical, està previst per al 9 d'abril. Per al dia 14, n'hi ha previst un amb els agents econòmics en col·laboració amb la Cambra de Manresa. El dia 22 d'abril hi haurà el debat polític amb representants de diferents partits, excepte els del PPC i el PSC que han rebutjat la proposta.

El suport de les entitats

Manresa Decideix té el suport d'unes 60 entitats. Camprubí explica que també n'hi ha que no s'han adherit de forma oficial però que fan difusió de la consulta. El portaveu de Manresa Decideix es mostra 'content' del ressò que ha tingut la consulta. 'Hi ha poques veus que ens hagin tancat la porta', diu.

'La independència ja no fa por'

Per què s'ha d'anar a votar? Camprubí explica que els ciutadans han d'anar a votar perquè el país ha de recuperar la capacitat de decidir. D'aquesta manera, segons Camprubí, es podrà començar a superar la situació de 'pessimisme' i de 'crisi econòmica i política'. Camprubí diu que 's'ha de canviar el xip' i que és important que els ciutadans diguin la seva. 'Estem segurs que hem avançat molt. La paraula independència no fa por i, per tant, és una qüestió que s'ha de plantejar'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
atlasac fletxa Vila-real
2 d'abril de 2010, 11.41 h

DIVENDRES SANT?
Els que SOM i VOLEM SER CATALANS, creiem que, aquest ATAC TERRORISTA que patim dura ja massa anys, aquests SEGRESTS que patim es llarguissim,
VOLEM SER JA LLIURES i INDEPENDENTS....TENIM DRET a deixar l´ESCLAVITUT!!!, aixís ho direm BEN FORT amb el VOT per REAGRUPAMENT=INDEPENDENCIA=LLIBERTAT........vos sereu el TERRORISTA que amb el vostre VOT ens NEGARAS AQUESTA LLIBERTAT?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Santi Vidal fletxa Barcelona
2 d'abril de 2010, 08.39 h

El PP i el PS sempre de bracet !


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.