directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 04:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Puig posa els Mossos al servei de les concessionàries

SI qualifica de "fet gravíssim" que els recursos públics es posin al servei d'una empresa privada i assegura que és una prova de la "connivència" entre el Govern i les concessionàries.

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El diputat de SI Uriel Bertran ha anunciat aquest dimarts que afegiran a la denúncia per prevaricació que han presentat contra Felip Puig a la Fiscalia, la col·laboració dels Mossos amb les enquestes que feia la concessionària d'autopistes Autema. Segons Bertran, un sindicat de la policia els ha fet arribar el full de serveis del passat 20 de maig en el qual es pot llegir que la policia va organitzar dos controls per facilitar que el personal d'Autema fes unes enquestes a la C-55 entre Terrassa i Manresa. Solidaritat, han considerat que era "molt descarat" que aquesta enquesta es fes el 20 de maig coincidint amb el segon #novullpagar popular.
 

Comparteix
   

Bertran ha anunciat que la denúncia que faran d'aquesta col·laboració dels Mossos amb la concessionària servirà per provar la "prevaricació del Departament d'Interior amb les multes contra els #novullpagar". En aquest sentit, ha recordat que la concessionària Autema és propietat majoritàriament de Ferrovial i, en menor mesura, d'Abertis. Bertran ha insinuat que l'informe del cas Palau mostra indicis que aquestes dues empreses han finançat campanyes electorals de CiU. Pel diputat de SI, aquests controls són una "gratificació" per aquest suposat finançament. És per això que Bertran ha demanat la compareixença al Parlament del conseller d'Interior, Felip Puig.

El director del Servei Català de Trànsit, Joan Aregio, va reconèixer en la seva última compareixença al Parlament que els controls dels mossos perquè les concessionàries facin enquestes era una pràctica habitual des de fa anys però que ell la desconeixia. Aregio va explicar que en anteriors governs també s'havien dut a terme aquestes enquestes però que l'empresa sempre ha pagat aquest servei. Quan els responsables polítics de Trànsit van saber d'aquesta pràctica van decidir aturar-la i anul·lar la segona part de l'enquesta que va començar el 20 de maig. A partir d'ara, caldrà l'autorització del director de Trànsit per fer altres estudis d'aquest tipus.

Per a Bertran, l’enquesrta del dia 20 de maig és una una estratègia per combatre les campanyes contra els peatges. Tanmateix, ha volgut insistir que Solidaritat seguirà animant a no pagar els peatges i que actualment s'estan recorrent totes les multes per via judicial. A més, ha recordat que SI ha posat a disposició dels conductors un fons de rescat per pagar les multes.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
PereelDigne fletxa Granollers
5 de juliol de 2012, 13.34 h

#11 Per acabar i deixar el tema, voldria dir-te que sí que és important tenir respresentació popular (diputats i regidors). Ell són els legítims respresentants del poble, i sense els diputats i dipuatdes mai no podrem proclamar la independència de manera oficial. A més la societat catalana t'asseguro que no està per allò que s'anomenava el socialisme real, que ja hem vist quin resultat ha donat al món. Altra cosa seria la justícia social i la socialdemocràcia, no la del PSOE o PSC, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Angel fletxa Castellbisbal
5 de juliol de 2012, 09.13 h

Posar als mossos al servei d'empreses que et finàncien il·legalment, hauria de ser delicte.
Si els fiscals no actuen, epero que nosaltres com votants si ho facin a les properes eleccions, no votant als partits com CyU que es posa a fabor de les empreses que ens enganyen amb preferents i amb concesions inmorals pagades mil vegades i fa actuar als mossos en contra dels catalans.
Ja n'hi ha prou.
Independència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Jaume Puig fletxa Sabadell
4 de juliol de 2012, 18.21 h

#10 Jo no valoro si les CUP tenen tants o quant regidors o diputats, només dic que els únics de tot l'espectre polític actual català que és declaren obertament partidaris d'aplicar les doctrines de Marx , entenguis socialisme, com a mètode de convivència popular per una societat mes justa, son ells, i que nomes un socialisme rigorosament aplicat , pot netejar la corrupció generalitzada des de fa molts anys.
Els demés, com el PSC van renunciar expressament al socialisme només ser lega... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
PereelDigne fletxa Granollers
4 de juliol de 2012, 14.26 h

#8 D'acord en tot el que dius excepte amb el tema de la CUP. Si això fos veritat, tindrien majoria al parlament i diputats i diputades arreu i resulta que no en tene cap i només un centenar de regidorsi regidores i poquíssimes alcaldies. Si aquesta radicals socialistes ens han de governar, haurem d'esperar desenes d'anys per aconseguir-ho. Per no perdre temps, serà millor mirar cap els partits independentistes que sí que tenen recolzament.popular.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Isidre Llucià fletxa Santa Coloma de Farners
4 de juliol de 2012, 13.48 h

Encara hi ha un fet més explícit. Amb els controls de velocitat que fan a l'AP7 obliguen els conductors a sortir de l'Autopista, a la sortida de Massanet de la Selva/Vidreres, per prendre-los-hi les dades i lliurar-los-hi personalment la sanció, amb la qual cosa els afectats estan obligats a pagar sortida d'autopista i després, per continuar la marxa fins el lloc de destinació han de tornar a pagar peatge per reincorporar-se a l'autopista. Aquest fet vulnera drets del conductor i s'han de ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Jaume Puig fletxa Sabadell
4 de juliol de 2012, 07.47 h

Fet empíric que demostre per enèsima vegada que obtenir la independència nomès seria la solució del 50% dels nostres problemes econòmics.
El 100% s'assoliria eliminant de la adminiostració pública catalana a aquesta casta d'intocables que des de els temps de Felip Vé configuren unes élits aburguesades que alternen la funció publica amb els negocis privats aixoplugades sota el paraigues de CiU.
Tan sols els e les CUP, que és declaren obertament socialistes poden ser una garantia de c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Fastiguejat fletxa Sant Sadurni d'Anoia
4 de juliol de 2012, 02.32 h

Amic del comentari 4, una matització: que, potser, el gamarús del comentari 3 tenia alguna "raó" per perdre?
Jo diria que no.
Només és un pobre fatxa pobre. I ja se sap que no hi ha res més idiota que ser fatxa i ser pobre. Com vols que tingui alguna raó?
I segur que és pobre: sino no faria comentaris fatxes a aquest diari per cobrar la almoina que els hi donen per escriure imbecil.litats. Els fatxes rics, els que els utilitzen, s'estan fotent la vida "padre" a les Seychelles a costa d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Jordi G M fletxa Barcelona
4 de juliol de 2012, 02.23 h

Anem a l'arrel: CiU està al servei de les concessionàries. I ESADE és un cau d'Urdangarins. I el còctel de tot plegat una ruïna i una desgràcia per Catalunya. Votants de Convergència; què heu fet, beneits?


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
4 de juliol de 2012, 01.28 h

Aixo SI es Malgastar els Diners Publics dels Catalans las empreses Privades si volem SEGURATAT que sa la paguin com fam totes les altres Ara totes les empreses privades Voldran tambe el SERVEI GRATIS DELS MOSOS Balla amb C.I.U. amb ARTUR MAS Com ajuda als que voten al seu partit


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
bufa aquí fletxa girona
4 de juliol de 2012, 01.25 h

Qui et creus que ets per fer callar ningú,amb aquesta actitudperds tota raó.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.