directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 17:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Laporta, amb els jugadors de 'La Roja'

Laporta felicita a la selecció espanyola i critica la 'pressió' als jugadors perquè donin les primes a accions socials

Comentaris 19  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El diputat de Democràcia Catalana i expresident del FCBarcelona, Joan Laporta, ha felicitat públicament a la selecció espanyola de futbol pel seu recent triomf a l'Eurocopa disputada a Polònia i Ucraïna. "Sempre s'ha de felicitar els jugadors, i més quan han estat els millors", ha comentat el diputat independentista des del faristol del Parlament. Laporta també ha parlat de la polèmica que ha sorgit entorn a les primes dels jugadors. "En moments de dificultats ells han donat moltes alegries a molta gent, i amb els seus diners que facin el que creguin que han de fer", ha explicat en un to crític amb aquells partits que han "pressionat" perquè els jugadors destinin les primes a accions socials.

Comparteix
   

"No és correcte que es vulgui pressionar els jugadors perquè facin unes determinades obres socials", ha opinat Laporta. Segons ell, els membres de la selecció espanyola han de ser lliures d'escollir què volen fer amb els diners que han aconseguit per "fer bé la seva feina". A més, si algun d'ells vol dedicar-ho a accions socials, "el més digne és que no se sàpiga".

Laporta ha insistit en què la seva selecció és la catalana, però ha recordat que encara no pot competir internacionalment per "la incapacitat de les persones que tenen la responsabilitat d'aconseguir-ho". L'expresident del Barça s'ha mostrat, però, optimista de cara a què algun dia s'aconsegueixi l'oficialitat de les seleccions esportives catalanes.

D'altra banda, el diputat de Dcat s'ha mostrat partidari de la compareixença de Felip Puig que han sol·licitat ICV-EUiA i SI, perquè el conseller d'Interior doni explicacions sobre els incidents que es van viure diumenge passat a la Plaça d'Espanya de Barcelona durant la celebració de la victòria espanyola a l'Eurocopa. "Lamentem que, com passa malauradament en molts casos quan hi ha una celebració esportiva, haguem de lamentar incidents", ha comentat.

SI critica el "segrest" dels jugadors catalans

El diputat de SI Alfons López Tena ha deixat clar que el seu partit no felicita a la selecció espanyola per la victòria a l'Eurocopa. Segons ha argumentat, aquesta selecció "segresta" els futbolistes catalans i els obliga a competir a les seves files. I, en cas que no ho acceptin, són "vetats" en algunes competicions. A més, ha recordat que l'estat espanyol no deixa que la selecció catalana disputi competicions internacionals. Per tot això, López Tena no veu motius per felicitar a la selecció espanyola. El diputat independentista ha afegit que, fins i tot, a SI li "plany" que no haguessin estat eliminats.

C's diagnostica "hispanofòbia" a qui no felicita la selecció espanyola

El portaveu parlamentari de Ciutadans, Jordi Cañas, creu que qui no hagi felicitat la selecció espanyola per la victòria a l'Eurocopa té "un problema molt seriós, que es diu odi, hispanofòbia". I recorda que "si es vol corregir el problema, es pot tractar". Per Cañas "les consideracions polítiques que se'n poden derivar no tenen res a veure amb felicitar un equip que ha guanyat i més quan està integrat, per sort, per allò que representa el conjunt d'Espanya, per futbolistes de tot el país", que actuen "des de la diversitat, amb projecte comú i valor d'admirar".



COMENTARIS fletxa taronja

item
#19
moregons fletxa Tarragona
5 de juliol de 2012, 00.36 h

Totalment de acord en Alfons Lopez Tena, y lamento Laporta que te hagis equivocat onaltre vegade, ves an conte que ancare que som molts que te apojem a la tercera anirá la vençuda. Ah mai a la vida un Independentista catalá de veritat pot felicitá a la furia espaÑola que així li deien en temps de franco, i ara li diuen la roja, malparits si la patent de rojos i rojas lo tenims als Republicans que vam perdre la gerra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
MARC-SABATES.COM fletxa Roda de Ter Catalunya //*//
4 de juliol de 2012, 21.29 h

VA FELICITAR ELS JUGADORS DEL BARCA ! !
VISCA LA SELECCIO CATALANA //*//
MARC-SABATES.COM


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Assumpta fletxa Centelles
4 de juliol de 2012, 19.57 h

Per què no desapareix del mapa aquest senyor que només sap viure de la rifeta, que ha demostrat que no te dignitat. La seva actitud em provoca indignació, s'ha aprofitat de la bona fe dels catalans i ara veiem que amb el nom de Catalunya se l'està rifant. Catalunya és el que en aqquest moment no necessita, homes com ell, que la perjudiquen.
Si u.s plau Laporta desapareix, pel bé de Catalunya


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
4 de juliol de 2012, 18.41 h

Companys, en Laporta té tota la raó del món. De fet, normalment en sol tenir. És un autèntic independentista Català amb dos dits de front, que veu la realitat, i que quan té oportunitat és fot una bona farra (com ha de ser!!).
Per altra banda, voldria recordar que SI el va votar molta gent perquè hi havia en Laporta, i el primer que varen fer tots els integrants de SI un cop aconseguits els escons, és marcar perfil, començar a dividir, i donar per la saca. Per aquest motiu tant raona... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Robert fletxa Cadaqués
4 de juliol de 2012, 17.09 h

Quines ganes tinc que arribin les properes eleccions i perde de vista aquest paio, és com en Rajoy, cada vegada que obre la boca és per cagar-la, com a President del Barça, poca cosa tinc a dir, però com a polític...un zero a l'esquerra. L'únic consol que tinc es que jo vaig votar Solidaritat, no al Laporta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
JOSEP MARIA fletxa Barcelona
4 de juliol de 2012, 11.23 h

Trobo una aberració el malbaratament de tants diners i més en temps de crisis. A uns senyors que en la seva vida laboral guanyen tants diners jo no els hauria donat ni un duro. Amb el que gaudeixen en aquests desplaçaments i el suposat orgull que diuen tenir de poder defensar a Espanya ja en tenen suficient.
Considero una vergonya que els nostres sacrificis i pèrdues de benestar serveixin per a aquestes coses.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Patufet fletxa Sant Pol de Mar
4 de juliol de 2012, 11.18 h

Mentre hi hagi gent escrivint comentaris en llengua estrangera, jo no participaré en aquest fòrum i us animo a tots a fer el mateix.Només repetiré aquest mateix missatge: Els partits estatals tenen “trolls”, professionals dedicats a jornada completa a provocar i rebentar mitjans com aquest, per tal de que els milers de lectors passius que puguin tenir, se’n cansin i no visitin més aquests fòrums.L’objectiu dels “trolls” és radicalitzar els diàlegs amb continguts aliens als t... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Albert fletxa Barcelona
4 de juliol de 2012, 09.40 h

És molt senzill. Per damunt de tot (encara que ens sap greu) vol tornar a ser president del Barça i no pot quedar malament ni incomodar als jugadors que han jugat i guanyat amb la selecció espanyola. Per a massa "independentistes" la indepedència no és la prioritat, si no amb la quantitat que se'n declaren un altre pèl ens lluiria.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Soler Pomés fletxa Barcelona
4 de juliol de 2012, 09.05 h

Aquest Laporta te la mateixa dispersió mental per l'esport que la que demostra per la política.
Aprengui dels companys Francesos i italians que segons explica la notícia de dalt, tenen dubtes de si qui ha guanyat el campionat es la Roja o Catalunya.
Una mica fort que vostè que va d'independentista, tingui menys visió de la jugada que els veïns estrangers no li sembla?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
4 de juliol de 2012, 08.50 h

-decidir què en volen fer dels diners. No 'escollir què volen fer amb els diners'


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.