directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 19:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

La marxa independentista dels Deu Mil a Ginebra comença a caminar

El proper 7 d'abril comença la campanya en un acte unitari · La voluntat d'enguany és reunir 10.000 catalans davant la seu de l'ONU a Ginebra

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

Després de l'èxit de la marxa dels 10.000 a Brussel·les, els organitzadors preparen una manifestació similar a Ginebra, en aquesta ocasió per lliurar als representants de l'ONU un manifest en favor de l'Estat català. La iniciativa dels 10Mil en Xarxa per l'Autodeterminació ja compta amb els permisos de les autoritats suïsses i té la logística a punt per la segona gran manifestació a Europa a favor de la independència. El proper 7 d'abril es presentarà la campanya, en un acte unitari amb les principals plataformes sobiranistes.
10mil, brussel·les, manifestació, flandes
Comparteix
   


Etiquetes
La voluntat de la passejada per Ginebra és lliurar a les autoritats de les Nacions Unides un manifest en suport de les llibertats plenes de Catalunya i els catalans davant la seu de l'organització. La campanya que s'inicia aquest dimecres explicarà als catalans interessats a assistir a la marxa les diferents alternatives per arribar a Ginebra.

Diverses plataformes i entitats ja donen suport a aquesta segona manifestació: 10 Mil en Xarxa per l'Autodeterminació, Sobirania i Progrés, Plataforma pel Dret de Decidir, Sobirania i Justícia, Decidim.cat, Consulta Nacional sobre la Independència, Acte de Sobirania, Plataforma per la Sobirania, Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana, Gent de la Terra, Fundació Societat i Cultura, Catalunya Acció, Coordinadora d'Associacions per la Llengua, Cercle Català de Negocis, CIEMEN, Consell dels Cent, Suma Independència, Associació de Confiscats pel Franquisme.

En l'acte hi intervindran personalitats de la societat catalana, com l'eurodiputat Oriol Junqueras, Enric Canela de 10Mil en Xarxa, l'actriu Montserrat Carulla, el periodista Enric Calpena, l'actor Mingu Ràfols, l'escriptor Màrius Serra, el naturalista Martí Boada, l'escriptor Matthew Tree, l'actor Quim Masferrer, el filòleg Toni Strubell, el locutor Llucià Ferrer, Santi Carulla, l'actor Carles Flavià, el director de cinema Conrad Son, Jordi Martínez, Montserrat Trepat (del secretariat de la CAL), la periodista Silvia Soler, el músic Francesc Ribera-Titot-, la cantant Núria Inglés, en un acte conduït per Gerard Sesé.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
Sebastià fletxa Barcelona
16 d'abril de 2010, 21.30 h

Joan Manel: tens tota la raó en demanar el més bàsic en un viatge d'aquestes característiques, donem feina als conductors catalans i rebem respostes en la nostra llengua, rebem serietat i puntualitat, i rebem satisfacció de la feina ben feta. A Ginebre en català i per Catalunya: 10MIL!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Joan Manuel fletxa Espinelves
3 d'abril de 2010, 20.03 h

Jo hi vaig anar l'any passat a Brussel.les.
Un viatge dur,llarg i incòmode. Els conductors no pralaven català (amb pro feines l'entenien).
Vàrem arribar tard (la mani ja havia començat).

Ginebra és més a prop, a meitat de camí. Proposo no repetir l'error de l'any passat i canviar com a mínim de companyia.

Salut


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Quim. fletxa PPCC.
3 d'abril de 2010, 19.56 h

Enric, tu qui ets per aviar a pastar fang a ningú? En tot cas parla per tu. Jo estic d´acord amb Jordi-80 la majoria de les vegades i València no és només la seva València també és la nostra i tant debò hi haguessin molts més valencians com ell que vinguessin aquí a donar la seva opinió. Esclar que tu Enric estàs més en la línia del ex-llepant això si no ets tu mateix que tampoc seria estrany.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Mauro fletxa Barcelona
3 d'abril de 2010, 19.53 h

#7

No et sembla prou convocar referèndums en vora 300 municipis de Catalunya? No ho és tot, però sí que és un moviment molt més important que portar 10.000 persones a Bèlgica, perquè és a casa on s'ha de fer la feina primer de tot.

Que em diguis sobre València i les Balears, ho entenc, però és molt més fàcil resoldre tres problemes més petits que no un que sigui el triple de gran.
Primer és bàsic lluitar per la independència de Catalunya, i un cop aconseguida ja tindrem temp... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
3 d'abril de 2010, 19.48 h

#4
Si només et creus el que et diuen els mitjans de comunicació mssius i les corporacions interessades.... la independència no ens portarà més que mort i destrucció.

En canvi, si comences a investigar per tu mateix, arribaràs a la conclusió que ja no queden raons per seguir pertanyent a espanya.

Tu tries.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Enric fletxa Barcelona
3 d'abril de 2010, 18.22 h

Ves a PASTAR FANG jORDI-80 DELS COLLONS AMB LA TEVA VALÊNCIA. No veus que crees l'efecte contrri del que vols. Aquí tots et tenim mania per lo pesat que ets òsti.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Jordi-80 fletxa València
3 d'abril de 2010, 15.30 h

Mai no em fiaré d'aquest "independentisme" de nou cunyo, elitista, classista, regionalista i conservador, que es capaç d'anar a Brussel·les o Ginebra però no per València o Mallorca. A veure quants dels noms que són de l'esfera convergent, com el Canela, venen a la manifestació del 25 d'Abril a València.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Sebastià fletxa Barcelona
3 d'abril de 2010, 14.51 h

Perquè volem estar dins la crisi espanyola? Perquè estar espanyolitzats a la perifèria europea? No ens caldria més estar dins l'avantguarda d'Europa? Europa és la única solució econòmica en benefici dels treballadors, les empreses i el govern de Catalunya, és la solució política pel futur de qualsevol nació que es defineixi com a progressista i avançada. Espanya ens a dut a la ruïna econòmica i social, Catalunya no vol el fracàs espanyol, Catalunya vol l'èxit d'Europa!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Angel fletxa Terrassa
2 d'abril de 2010, 16.39 h

Fa falta molta pedagogia...


http://reflexionemsobreelpaisquevolem.wordpress.com/


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
dignitat fletxa osona
2 d'abril de 2010, 14.16 h

Que ens portarà la INDEPENDÈNCIA ?? si girem el clatell i mirem espanya , es la única solució econòmica en benefici del treballador i la solució política pel futur de qualsevol nació


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.