directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 10:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Catalunya líder en innovació en el món dels globus

Igualada acull l'European Ballon Festival, la concentració internacional de globus aerostàtics capdavantera a nivell europeu. La ciutat és la seu de l’empresa Ultramagic número 1 al món

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Per primera vegada en els setze anys d’història, l'European Ballon Festival comptarà amb una zona especial destinada a les empreses punteres relacionades amb el món aeronàutic, per tal que les empreses hi tinguin un paper protagonista, i que l’EBF serveixi per atraure inversió i sigui un motor de promoció empresarial del territori. L’empresa igualadina Ultramagic està a l'avanguarda tecnològica en el món dels globus aerostàtics, i exporta el 80% dels seus productes arreu del món . Ultramagic va fer un salt qualitatiu amb una innovació, en inaugurar una divisió d'Inflables d'Aire Fred, tecnologia amb la qual han dissenyat i construït unes 4000 formes fins avui.


 



Comparteix
   


Etiquetes
El festival té lloc durant la primera quinzena de juliol a Igualada i aplega durant quatre dies (de dijous a diumenge) més d’una cinquantena de globus aerostàtics, amb els seus equips, procedents d’arreu de la geografia i a més de 25.000 visitants.
L’European Balloon Festival és una concentració, una competició, un festival de globus aerostàtics, que reuneix l’aspecte lúdic del vol, la bellesa d’aquest esport i la competició. Al llarg dels quatre dies del festival, el visitant pot gaudir de l’espectacle de veure volar més de 50 globus, participar de les diferents activitats programades o bé enlairar-se en un globus, a la vegada que els equips participants duen a terme diferents proves d’exhibició i de competició. Els vols es realitzen a primera hora del matí i a última hora de la tarda, ja que és quan les condicions atmosfèriques són millors per volar en globus.
 
Enguany un total de 43 pilots d'arreu d'Europa han participat aquest dijous en el primer vol de competició de la 16a edició de l'European Balloon Festival. Els pilots han fet dues proves competitives, una que ha constat d'una diana fixa en la qual havien de llençar un testimoni des dels seus globus i la prova de la llebre, en la qual els participants han seguit el globus de l'organització. Una de les novetats d'aquesta primera jornada ha estat la presentació mundial d'un globus en forma de noi en cadira de rodes que l'empresa igualadina Ultramagic ha elaborat per una fundació de Califòrnia. A més, enguany el festival s'ha obert a la ciutat i s'han programat fins diumenge múltiples activitats paral·leles.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Rosa Martí fletxa Barcelona
7 de juliol de 2012, 01.24 h

Moltes felicitats ultramagic per fer volar Catalunya pels cels del món


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
jepis fletxa igualada
6 de juliol de 2012, 12.50 h

Es un orgull que Igualada i Catalunya disposem de empreses com Ultramagic per fer visible al Mon, els seus origens sense complexes.
Globus lliures pel cel i també Catalunya, la seva terra !


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Ton fletxa BCN
6 de juliol de 2012, 08.44 h

Es diu European Balloon Festival, i no pas ballon.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Maria fletxa BCN
5 de juliol de 2012, 13.56 h

Innovar i exportar, i Catalunya sene el llast d'Espanya seria imparable.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.