directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 05:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'alcalde de Montmeló admet que deixarà el càrrec forçat pel PSC

Manuel Ramal ha estat alcalde els darrers 18 anys

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'encara alcalde de Montmeló (Vallès Oriental), Manuel Ramal (PSC), ha admès que deixarà el càrrec el pròxim 17 d'abril perquè així li demana el seu partit. En una carta oberta a la ciutadania, Ramal ha destacat que 'sempre he dit que acceptaria les decisions que determini el meu partit i, com en les passades eleccions em veu ensenyar la targeta groga, és millor no esperar que en les pròximes eleccions del 2011 em tragueu la targeta vermella'. El batlle, que porta 18 anys al càrrec, ha insistit que 'encara no ha acabat el termini per al qual vaig ser elegit', i reconeix que li sap greu perdre's 'el final d'aquest interessant partit'.
manuel ramal montmeló
Comparteix
   


Etiquetes
Ramal va anunciar al final del ple extraordinari de la setmana passada que el proper dissabte 17 d'abril deixarà el seu càrrec en el Consistori, lloc que ocupava des de fa 18 anys.

En una carta oberta a la ciutadania, Ramal reconeix que plega per les pressions del PSC de la comarca pels resultats de les últimes eleccions municipals: 'Sempre he dit que acceptaria les decisions que determini el meu partit i, com en les passades eleccions em veu ensenyar la targeta groga, és millor no esperar que en les pròximes eleccions del 2011 em tragueu la targeta vermella', ha destacat. Els socialistes van passar del 49,1 al 37,35% de les eleccions del 2003 a les del 2007.

També ha afegit que, tot i que ' encara no ha acabat el termini per al qual vaig ser elegit', valora el canvi que suposarà la renúncia: 'La meva tornada a l'anonimat i el retorn a la meva vida professional, aparcada durant 22 anys, fa que per primera vegada en 18 anys el meu interès particular passi per davant'.

Ramal ha reconegut que li sap greu perdre's 'el final d'aquest interessant partit' i que li sap greu per tots aquells que li han mostrat suport: 'Sé que m'entendreu i em perdonareu', ha afegit.

En aquesta carta, l'encara alcalde diu que els 18 anys al càrrec li han passat 'de pressa i s'han fet francament curts' i han servit perquè Montmeló hagi viscut 'una gran transformació'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Ramon fletxa Montmeló
6 d'abril de 2010, 10.03 h

Suposo que al final li han trobat un lloc on recol·locar-lo, ja que aquest era el seu gran problema.

De bo que era ningú de l'oficina de col·locació del PSOE a Catalunya el volia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
5 d'abril de 2010, 20.45 h

Problemes del socialisme d'aquest país i de la perversió de partits: 18 anys exercint el mateix càrrec (càrrec públic!) i encara li sembla poc!
Ens cal una limitació de mandats, no pot ser que la gent es passi la seva vida manant. Independència i regeneració democràtica.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.