directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 18:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Davant d'un 'estat morós', concert econòmic

El portaveu del govern, Francesc Homs, alerta de la necessitat de tenir la clau de la caixa davant d'un Estat espanyol que no paga el que deu

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha defensat que és 'essencial' que Catalunya tingui la clau de la caixa, ja que 'ens trobem davant d'un Estat que assumeix compromisos i després no paga i que és morós'. Per Homs, que el país tingui el control físic sobre els diners 'resoldria una bona part del problema'. A més, el portaveu ha ressaltat que també és important disposar d'una administració tributària per 'poder fer una política més ajustada a la pròpia realitat econòmica del país i al nostre teixit empresarial'. 

Comparteix
   

Homs ha ressaltat que la política ha de centrar els seus esforços, pel que fa al país de portes enfora, "en posar la banya en la qüestió del pacte fiscal, ja que aquest és el camí en la línia del dret a decidir". En aquest sentit, Homs ha afirmat que és "essencial" que el país tingui la clau de la caixa, ja que "estem davant d'un estat com l'espanyol que assumeix compromisos i després no paga, és a dir, fa de morós". Per aquest motiu, ha dit, "si tenim el control físic sobre els diners resoldrem una part del problema".

A més, Homs ha assegurat que "si l'èxit del model tributari espanyol és que han de declarar l'amnistia fiscal, això és la prova del cotó que ha estat un gran fracàs". Segons Homs, "el frau fiscal que hi ha a l'Estat ha agafat una dimensió estructural que no passa a la resta dels països del nostre entorn". "A més, el fet que tinguis una administració que permeti un volum tant gran de frau fiscal és òbviament un factor d'ineficiència i contrari a la competitivitat d'un país", ha manifestat el portaveu del Govern". 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
toni fletxa vic
10 de juliol de 2012, 15.46 h

Endavant homs !!! Ara segur que no us prenen el pèl i segur que tot el que pacteu ho compleixen !!
o hi ha algú que ho dubti ?
Records als amics d'abertis i de la Caixa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Angel fletxa Castellbisbal
10 de juliol de 2012, 08.07 h

Em ve un flaire a que a hores d'ara ja està tot pactat i en Rajoi donarà quatre duros a CyU i aquests ho agafaran i posaran com el gran èxit del pacte econòmic.
Temps al temps.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.