directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Espectacular concert dels Amics de les Arts a #Acampadajove

El seu concert ha estat un dels més multitudinaris dels darrers anys a l'Acampada, un fet més que constata l'èxit d'aquesta 17a edició

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

G.Domínguez/ A. Milans - L'Acampada Jove 2012, el festival polític i musical organitzat per les JERC, ha comptat durant la segona jornada amb un impressionant concert de Els Amics de les Arts, un dels caps de cartell del festival. El seu concert ha estat un dels més multitudinaris dels darrers anys a l'Acampada, un fet més que constata l'èxit d'aquesta 17a edició del festival. La nit va començar a càrrec de Feliu Ventura que en un concert més intimista, no gens propi de festivals, va fer gaudir al públic amb les seves lletres compromeses i profundes. Després va ser el torn dels Amics de les Arts que amb repertori adaptat per a festivals amb vuit cançons de l’últim disc, Espècies per catalogar i set peces de Bed&Breakfast van fer embogir un públic fidel i de totes les edats. @MusicaenDirecte

L'espectacular concert dels Amics de les Arts va portar milers de joves a l'Acampada Jove
L'espectacular concert dels Amics de les Arts va portar milers de joves a l'Acampada Jove


Els Lax'n Busto durant la nit de divendres a l'Acampada Jove
Els Lax'n Busto durant la nit de divendres a l'Acampada Jove
© @marcpuigperez


Els Amics de les Arts a l'Acampada Jove
Els Amics de les Arts a l'Acampada Jove
© @marcpuigperez

Comparteix
   

Acte seguit, Lax’n’Busto  va oferir un concert enèrgic que recordava els grans clàssics del conjunt musical i aportava les últimes novetats. Per la seva banda, Bongo Botrako van aportar l’ambient més festiu amb les seves cançons i el seu sobradament conegut Chipirón. Finalment, l’últim grup de la nit va ser La Gossa Sorda que amb el seu ska combatiu van esgotar les energies del públic. La nit va tancar amb l’actuació de Dj Mamayé i Dr Clandestino amb l’espectacle Tremenda Clandestina.

Final del Música Jove
 
La banda Relamido’s va guanyar la VI final del concurs de Música Jove per a grups novells dels Països Catalans que va tenir lloc durant la tarda d’ahir divendres, en el marc de l’Acampada Jove. Com a guanyadors, Relamido’s, tocaran a l'escenari principal de l'Acampada Jove 2013.
 
En aquesta final hi van participar els guanyadors dels concursos territorials que l’Associació Cultural Acampada Jove ha realitzat al llarg del territori català amb l’objectiu de potenciar la música en viu feta principalment en llengua catalana i oferir als grups que comencen una oportunitat per tocar i poder fer arribar la seva música al públic de l'Acampada Jove. També hi han participat altres grups com Extra-T-Rastes, Paràsits, Möndo Loco, Fent la Mà, Trempera, Slap i Mad Skauts.
 
Per tancar la final, Miquel del Roig, va oferir una petita actuació que va ser rebuda amb un èxit espectacular, fent cantar, ballar i gaudir al públic amb les lletres versionades de les cançons més conegudes, clàssiques i actuals.

L’Acampada celebra l’any Fuster i recorda els presos polítics de la transició
 
Les xerrades també van tenir un paper destacat al llarg de la jornada, al matí va ser el torn del videofòrum L’operació Garzón contra l’independentisme català, mentre que la tarda va anar marcada per una xerrada sobre la construcció nacional dels Països Catalans commemorant l’any Fuster i per la presentació de l’Agenda de la Terra. I avui, l’acte polític central i Boikot i Txarango
 
Aquest dissabte, tercer dia del festival, continuen les activitats de l’Acampada Jove. Per una banda, hi haurà les xerrades sobre la lluita internacionalista amb companys de les organitzacions juvenils vingudes des de Gal•les, Irlanda, Euskal Herria, i Galícia. A la tarda, a les 18 hores, tindrà lloc l’acte polític central amb la participació del president d’Esquerra, Oriol Junqueras, el portaveu de les JERC, Gerard Gómez del Moral, i un representant de les joventuts integrants de Syriza. A la nit, tancaran el festival els concerts d’Apencat, Betagarri, Boikot, Txarango, Strombers i una sessió de discjòquei.
 
Galeria de fotos

Podeu veure totes les imatges de l'Acampada Jove 2012 a la galeria del Música en Directe realitzades per Marc Puig





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
15 de juliol de 2012, 14.15 h

El contingut d'aquest comentari està ocult perquè ha estat considerat inapropiat pels lectors de directe!cat
Mostra'l


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
mario fletxa barna
15 de juliol de 2012, 10.44 h

MOlt bé JERC, endavant amb alegria i bon compàs, sou el nostra FUTUR.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Francesc fletxa INDEPENDENCIA
14 de juliol de 2012, 18.11 h

CIU ES EL CANCER DE CATALUNYA
JA NO M´ELS CREC
NO ELS CREURE MAI MES

INDEPENDENCIA

QUAN SIGUEM INDEPENDENTS IL.LEGALITZACIO DE CIU PER COL.LABORACIONISTES


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.