directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 02:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'extresorer del PP va pagar amb xecs una casa d'un milió d'euros a la Val d'Aran

Els populars catalans exigeixen a Puigcercós que retiri els 'insults' als seus votants

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'extresorer del PP i senador, Luis Bárcenas, va pagar una casa a Salardú (Val d'Aran) que costava 941.100 euros amb xecs per valor de 805.581 euros i quatre ingressos bancaris. El patrimoni immobiliari de Bárcenas i la seva dona s'eleva als tres milions d'euros, segons la policia. Entre 2006 i 2008, Bárcenas va invertir més d'un milió d'euros en comprar i cancel·lar hipoteques, quan només va ingressar per la venda d'altres immobles 350.556 euros. El juny del 2007 va cancel·lar una hipoteca de 240.404 euros. Així es després de la part del sumari que l'instructor de la causa a Madrid, Antonio Pedreiro, ha fet públic aquest dimarts i que investiga la trama corrupta 'Gürtel'.

luís barcenas
Comparteix
   


Etiquetes
Per la seva banda, el vicesecretari d’Organització del PPC, Josep Llobet, ha exigit aquest dimarts al president d'ERC, Joan Puigcercós, que 'retiri públicament els seus insults als 10 milions de votants del PP, entre ells més de 600.000 catalans'. Llobet ha fet aquestes declaracions després que Puigcercós considerés que el cas 'Gürtel' no passarà cap tipus de factura electoral al PP perquè els seus votants 'farien el mateix'.

Segons Llobet, el líder d'ERC considera que els votants dels populars avalen les actuacions corruptes. El representant del PPC ha assenyalat que 'amb aquestes afirmacions, Puigcercós es desqualifica a sí mateix i demostra quin és el seu concepte de la democràcia'.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
8 d'abril de 2010, 12.33 h

Potser discutim per que tots tenim el vici de contestar sense llegir analitzant el que hi ha escrit. A mi m'ha passat alguna vegada.
Lo de criticar més, molt més a CiU que a ERC es per qüestions de coneixença personal i ho intentaré explicar. Durant mes de 20 anys he treballat en un grup empresarial d'una de les famílies mes importants de CDC i en reunions i converses informals, sempre tenia que escoltar que (ells sabien que jo votava sempre ERC), que jo llençava el vot , doncs el cap i ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Ernest fletxa Barcelona
7 d'abril de 2010, 21.05 h

#10 No se pq discutim, pq pel que dius tots dos votarem Reagrupament. Et felicito per la decisió. Potser no has mesurat bé el tema del suïcidi però ho miris per on vulguis no has estat encertat. És un tema desagradable i no cal esmentar-lo. La vida privada i més en temes tan greus no ens ateny. És una de les diferències que encara tenima Catalunya respecte a la resta del món i cal conservar-la. Sobre la corrupció em sembla bé que la trobis il.legal, però has d'entendre que feta la ll... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
7 d'abril de 2010, 18.59 h

#9 Ernest,
No vols o pots entendre el que llegeixes i d'això s'en diu incomprensió de la lectura.
a) : En cap cas crec haver negat cap realitat
b) : No tinc cap intenció de pasar-me a l'abstenció. Molta gent ha donat la seva vida per que tu, jo i TOTHOM pugui votar i renunciar aquest dret es una immensa falta de respecta als lluitadors per la llibertat.
c) : Per grup antisistema ja hi ha ICV-EUA i no hi ha cap possibilitat de que els doni el meu vot , doncs si be jo soc sociològicament d'es... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Ernest fletxa Barcelona
7 d'abril de 2010, 14.54 h

#8 Negar la realitat no la fa desaparèixer. Si vols lluitar contra la corrupció legal o il.legal més val que et passis a l'abstenció i et facis d'un grup anti-sistema. Però si votes ERC admets la diferència entre ètica i legalitat. I tu o vosaltres, m'és ben igual, has-heu parlat frívolament d'un suïcidi i això és no respectar la seva família. Si ni tan sols reconeixes això, és que la confusió neural que atribueixes a l'ex-votant d'ERC la tens tu. I si poso en Vendrell i en Mont... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
7 d'abril de 2010, 14.13 h

#5
ERNEST, jo (no nosaltres o vosaltres:jo) he esmentat un suicidat, no la vidua ni els fills.
Jo (no nosaltres o vosaltres) he parlat del Florentino Perz i del Roca Junyent i del 3% per que a lo que AVUI han donat el seu soport CiU i PSOE no es pot passar per alt.
Tu (no jo) ets qui afirma que la corrupció generalitzada pot ser legal encara que no ética. Per mi es ilegal i perseguible.
Tu (no jo) poses al mateix sac en Vendrell i en Montilla. Es... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Ernest fletxa Barcelona
7 d'abril de 2010, 14.08 h

#6 Estàs força assabentat oi? vols dir que no ets militant o que treballes per ell? En fi tant és. Renegociar un crédit no es fa perquè sí. Prova tu d'anar-hi tant si ets particular com si ets un petit empresari i veuràs com se te'n riuen a la cara. Si va renegociar els interessos amnb un estalvi milionari òbviament va ser a canvi d'alguna cosa. Pregunta per ahí i veuràs.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
´jordibcn fletxa Barcelona
7 d'abril de 2010, 14.01 h

ERNEST, ERC va renegociar els interessos a pagar a la Caixa NO la liquidació total dels crèdits.Per cert tant escandol amb el Vendrell i no li van trobar rés a condemnar, la premsa va informar-ne al seu moment, però segur que amb molta desgana.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Ernest fletxa Barcelona
7 d'abril de 2010, 13.43 h

El que diu l'ex-votant d'ERC és que la corrupció és a l'adn del PP i del PSOE. I afegeix que ERC governa amb uns corruptes, que tenen condemnats a presó per molts escàndols i durant molts anys. Això és una reslitat. Peròpotser caldria que ho hagués matissat una mica. En canvi vosaltres us fiqueu sense cap respecte per la vídua i fills amb un suïcidi, que sempre és una forma de penediment. I parleu del Florentino i del Roca i el 3% que no ve a cuento amb la corrupció. Hi ha emprsaris... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
7 d'abril de 2010, 13.33 h

Aviam, boig de l'Estatit: Que collons te a veure la compra d'una casa a la Val d'Aran par part del tresorer d'un dels partits socis de CyU (Pretoria habemus - Sant Andreu de Llavaneres) , amb Esquerra????
Lo teu es de psiquiatra , noi. Aviam si amb tanta confusió neural acabaràs "suïcidat" com el Joan Cogul ....si home, aquell del cas TURISME que es va "suïcidar" a les Filipines.
I es que la gent com tu molesta mes al seu propi partit que no pas als seus rivals, contrincants i/o "enemics... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
7 d'abril de 2010, 10.33 h

#1 Mentre hi hagi persones com tu, és d'allò més natural. Si els convergents fóssiu veritables catalans, primer aniríeu per a fer de Catalunya un gran país. A posteriori, una vegada haguéssim recuperat la dignitat, la qual mercés a vosaltres hem perdut i que us heu venut per menys monedes de les que Judes Escariot va vendre Jesús, discutiu el què vulgueu: Podeu ser de dretes d'esquerres o del mig, però casar-vos amb la EspaÑÑa que dius tu, és propi de traidors i de venuts sense esc... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.