directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 12:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Paguem el 25% de la tarifa elèctrica a Espanya però només rebem el 15% en inversions

Aquesta desproporció pot explicar la catàstrofe que ha viscut Barcelona aquests dos dies

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Segons la Cambra de Comerç i el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, els catalans paguen el 25 per cent del total de la tarifa elèctrica a Espanya, però, per contra, Catalunya només rep el 15 per cent de les inversions. El president de Red Eléctrica de España va admetre ahir que cal millorar la xarxa, però que això vol dir desplegar més infraestructures al mig de Barcelona, com ara subestacions.
espelma apagón electricitat apagada
Un bar funcionant amb espelmes / ACN

Comparteix
   


Etiquetes
El mateix president de Red Eléctrica de España (REE) va admetre ahir que cal millorar la xarxa, però que això vol dir desplegar més infraestructures al mig de Barcelona, com ara subestacions.

I és que segons la Cambra de Comerç i el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, els catalans paguen el 25 per cent del total de la tarifa elèctrica a Espanya, però, per contra, Catalunya només rep el 15 per cent de les inversions. Aquesta desproporció pot explicar la catàstrofe que ha viscut Barcelona aquests dos dies. Afirmen també els experts que només la xarxa de distribució elèctrica de Madrid i la del País Basc estan preparades per suportar grans avaries sense que es col·lapsi el servei.

De fet, Madrid rep de l’Estat les inversions més fortes en tots els àmbits i és al País Basc amb el concert econòmic, el govern corregeix amb els seus pressupostos els dèficits detectats.

Aquí, doncs, tenim molts problemes per falta de recursos. S'ha anat demostrant durant els últims mesos amb les infraestrcutures que depenen de l'Estat espanyol, així com Renfe o AENA, i ara la Red Eléctrica de España. Per més que els seus responsables assegurin que s'incrementen les inversions, el problema ve de lluny i costarà posar-nos al dia.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Joel fletxa Ripoll
26 de juliol de 2007, 12.04 h

Als independentistes il.lusos, llegiu-vos l'article de Ramon Tremosa a l'Avui i veureu de què serveix ERC.
Visca els PPCC, malgrat ERC ¡¡¡


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
25 de juliol de 2007, 19.39 h

Tenim el que ens mereixem,a madrid això no pasa.No podem ser d'un país que no respecta cap dels nostres drets fonamentals.Les politiques les fas o te les fan, i la gent del nostre poble i tambè els nostres polítics,continuem votan en comtra de la llibertat del nostre paìs.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
25 de juliol de 2007, 19.00 h

Per l´amic JO! BCN
Respecto la teva opinió ja que tens raó respecte al vot nul,tanmateix votar partits independentistes,Permetem una petita explicació.
Sempre hi votat a esquerres i quan va tornar ERC ha tingut el meu vot, peró un cop hi vist els resultats la meva decepció ha estat inmensa, (pactes que no hi entenc, manca de claretat, camvis d´opinió i aplegaments amb partits que tenen poc de catalans i menys de independentistes etc) Se que nomes es l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jo fletxa BCN
25 de juliol de 2007, 17.42 h

Ja podem sumar a l´expoliació fiscal la expoliació energètica.

I votar nul amic Casas no serveix per res. El que cal és votar a partits independentistes i quan siguin majoritaris al parlament marxem d´espanya i llestos.




Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
25 de juliol de 2007, 16.41 h

Ara només cal esperar que qualsevol de les obres de l'AVE foti enlaire una megacanonada d'aigua i deixi mig BCN sense. Per cert, parlant de pagar i rebre, quan començarem a airejar el fet que el 30% de l'aigua que arriba a BCN es perd a causa de l'estat de les canonades subterrànies? "Es perd" vol dir que mai no ens sortirà per les aixetes, però també vol dir que igualment la paguem, diluïda en algun dels conceptes misteriosos que omplen la factura. I, ja posats, Telefonica preveu moderni... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
25 de juliol de 2007, 16.27 h

Peró aixo no es pas nou no?
I els nostres politics aquest anys ¿on eran? al final la culpa será del conductor del camió que va portá el fil electric a Catalunya. El que jo dic ho sento peró es tal com pinta ...ni un ,no serveix ni un.....!!!Tenen uns collons!!!! ( amb perdó)
Será bó escoltar.los quan tot vagi be i sobre tot durant la propera campanya electoral. Amics ( si algú m éscolte ,hem de votá nul)Salut i Republica


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.