directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 12:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Homs creu que Montoro actua com un "macarra", i tan amics

Descarta un "cordó sanitari" contra el PPC, perquè en aquests moments no hi ha ningú al Parlament amb una actitud com per aïllar democràticament.

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha considerat "molt lleig" que el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, amenaci amb no pagar les nòmines i ha comparat la seva actitud amb la d'un "macarra". En una entrevista a Catalunya Radio, ha denunciat el to "xulesc" i l'abús d'autoritat del ministre i ha situat la seva actuació "en el terreny de la coacció". Montoro va dir aquest dimecres que si no es puja la recaptació d'impostos hi ha risc que les comunitats autònomes no puguin pagar les nòmines dels seus treballadors públics.  Malgrat les dures crítiques contra el ministre, Homs ha assegurat que el Govern continuarà fent com fins ara, per tant, aplicant la geometria variable.

Comparteix
   


Etiquetes
Una actitud ministerial lletja
 
Pel portaveu del Govern, l'actitud de Montoro és molt lletja perquè amenaça amb no pagar les nòmines a 240.000 catalans. "És un tipus de plantejament de macarra", ha sentenciat a l'hora que ha lamentat el to xulesc del ministre i el seu abús de l'autoritat.

Preguntat sobre com poden afectar les males relacions amb el govern espanyol a les relacions amb el PPC, Homs ha exposat que l'estratègia del Govern i de CiU al Parlament és la geometria variable i ha assegurat que es continuarà aplicant com fins ara. D'aquesta manera, ha descartat un "cordó sanitari"contra els populars catalans argumentant que aquesta pràctica s'ha de fer només en "casos excepcionals" i ha conclòs que, en aquests moment, no hi ha ningú al Parlament que requereixi un cordó sanitari que impliqui un aïllament democràtic.

Així mateix, ha recordat que a la cambra catalana, els partits de l'oposició, inclòs el PPC, també s'alien sovint per votar junts en contra de CiU. "Llavors també deu ser legítim, no?, s'ha preguntat.


El PSC continua "despullant la margarita"

De cara a la votació de dimecres que ve al Parlament sobre la proposta de pacte fiscal, Homs ha descrit que el PSC està "despullant la margarita" i ha lamentat que els socialistes catalans tinguin "un ull posat" en el que pensa el PSOE. Segons Homs, els empipa i els és incòmode votar a Catalunya un model de pacte fiscal i a Madrid un altre. "Entenc que vulguin protegir aquesta coherència però ho han de resoldre ells. No podem pretendre que els altres ens hi adaptem", ha conclòs.

Per tant, segons Homs, "és el PSC el que s'ha de moure perquè el normal és que la minoria s'ajunti amb la majoria, i no al revés". I en aquest sentit, ha reiterat que el Govern pot facilitar l'acostament però sense tocar les "partes mestres", és a dir, que Catalunya tingui la clau de la caixa.
 
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
20 de juliol de 2012, 09.11 h

#3 Doncs et fots fill de puta espanyol subnormal. Tots els espanyols sou subnormals, analfabets que heu sortit del vostre forat pudent gràcies al catalans que us han portat pel món. No teniu cap mena de cultura perquè tota l'heu robada. Sou la riota d'Europa, baixos, pudents, masclistes, xenòfobs, lladres i assassins. Aviat us quedareu sense l'amo del què us vau rebel·lar i tornareu al forat fastigós d'on nosaltres mai no us hauriem d'haver tret, escòria. Teniu un futur com tot el vostr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
H. i H. fletxa Alacant
19 de juliol de 2012, 20.56 h



McCarra? Vol dir que és escocès?

Potser voleu dir arlot? Els castelladres són pitjor, molt pitjor, que no arlots. Són genocides. Ens volen, eliminats, extingits, anorreats.

Només podem desitjar llur mort i el de llur estat genocida.

Morin els lladres castelladres anorreadors.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
l'Esteve fletxa vallés Oriental
19 de juliol de 2012, 17.49 h

Doncs a mi m'encanta el duet Gargamel Montoro - l'Inútil De Guindos. Son com Abbot & Costello , Laurel i Hardy , Faemino y Cansado , però en dolent, clar.
Si un diu blanc , l'altre diu negre , han aconseguit que NINGÚ els cregui , i en dir ningú em refereixo als famosos 'mercats' , als governs de la resta del mon i a mes fan que la prima de risc es dispari fins a límits mai coneguts (Escanya JA ultrapassat la de Grècia) , que la gent s'encabroni , que el Rajoy s'amagui sota les faldille... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Judith fletxa Tordesillas
19 de juliol de 2012, 14.17 h

Estàs molt malalt, eh Judith? Et passes tot el dia aqui ficat sense vida social, amargat, inventan mil noms eh Jordi? Et fas passar per altres persones; vomites les teves frustacions i el teu analfabetisme funcional. Què tens pensat passar l'estiu així, friki? Tinc una noticia per tu: la teva profunda depressió no és solucionarà aquí. Surt al carrer, nino. Fes algun amic... l'invisible no val. Et deixo que me'n vaig, no et facis moltes pajillas, friki. ahahaha.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
19 de juliol de 2012, 14.11 h

#5 Hahaha, te m'has adelantat, anava a escriure una cosa semblant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 31   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
19 de juliol de 2012, 13.44 h

#3 Si no te gusta te largas, sidoso.


Valora aquest comentari:   votar positiu 23   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
pepa fletxa vila
19 de juliol de 2012, 13.31 h

Si Montoro és el macarra, els de CiU deuen ser les meuques, no?


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Jordi fletxa CATALUNYA
19 de juliol de 2012, 13.29 h

#3 Vareu tenir que inventar-vos una bandera mitjançant un concurs,el vostre himne en realitat és la "marcha de granaderos",sense lletra per cert,
tu enlloc de cervell tens una llauna de menjar per a gossos, i per passar l'estona t'inventes un país bananer anomenat espanya.Quin riure que fots!!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 40   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
19 de juliol de 2012, 13.14 h

SOIS UN PAIS DE CHICHINABO.

En lugar de fiesta nacional tenéis “diada”, en vez de gobierno tenéis “generalitat”, en lugar de bandera tenéis “senyera”, en lugar de himno nacional tenéis “els segadors”, a la policia los llamáis “mossos”, en lugar de carreteras tenéis autopistas de peaje, en lugar de defensor del pueblo tenéis “sindic de greuges”, os inventáis tradiciones, costumbres, historia para dar un poco mas de fuerza a tan endeble creación, etc. etc.

... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 20
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
19 de juliol de 2012, 12.59 h

SR Homs no tindria que Dir que el Sr Montoro es un MACARRA , per qué boste es igual que el ja que estan JUNTS Tenen un Fort LLIGAM ho un PACTA quel uneix i molt al " Seu Macarra " HE C.I.U. I P.P. Son el mateix fam politicas ANTI--SOCIALS


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.