directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

#novullpagar al túnel del Cadí aquest diumenge

SI anuncia una protesta per la privatització de les concessionàries de la Generalitat - túnels de Vallvidrera i túnel del Cadí- pel proper 22 de juliol

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

SI ha organitzat la quarta onada de #novullpagar que aquest cop es farà al túnel del Cadí. Aquesta jornada vol ser "una protesta clara" sobre la "privatització" de les concessionàries de la Generalitat que el Govern va aprovar el passat 12 de juny. A més, SI, ha denunciat la situació "d'apartheid i aïllament" que viu la Cerdanya pel fet que el principal accés sigui per una via de peatge. Pel que fa a les multes, SI afirma que el seu  servei d'assessorament jurídic ha tramitat uns 300 recursos contra multes i que cap ha rebut una resolució desfavorable i ja hi ha algunes anul·lacions.

Comparteix
   

SI Bages ha advertit aquest dijous que la "possible" supressió de les bonificacions al Túnel del Cadí pot empitjorar "la situació d'aïllament" dels ceretans i berguedans, i ha recordat que aquest peatge és un dels més cars de Catalunya -val 12,26 euros el trajecte- i han afegit que les futures privatitzacions del Túnel del Cadí i el Túnel de Vallvidrera són "un exemple més" de com la Generalitat "només beneficia les grans empreses". Per aquest motiu, Solidaritat ha convocat una nova jornada de 'novullpagar' pel proper diumenge 22 de juliol al Túnel del Cadí.
SI ha recordat que la futura privatització del Túnel del Cadí pot comportar uns beneficis nets de més de 900 MEUR en els propers 20 anys per a la concessionària que l'adquireixi. Per aquest motiu, Solidaritat considera que "ja n'hi ha prou de beneficiar sempre les grans empreses en deteriorament dels diners dels catalans" i ha convocat una nova jornada de 'novullpagar' pel proper diumenge 22 de juliol al Túnel del Cadí.
El punt de trobada dels cotxes serà a Bagà (Berguedà), des d'on sortiran en caravana fins arribar a Puigcerdà. L'acte també comptarà amb un dinar popular i la lectura d'un manifest a la capital de la Cerdanya. La concentració davant del Túnel serà a partir de dos quarts de sis de la tarda.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Miquel fletxa BCN
20 de juliol de 2012, 13.09 h

Avui, Abertis se la torna a fotre ...
http://www.invertia.com/mercados/bolsa/empresas/portada.asp?idtel=rv011aucesa


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
20 de juliol de 2012, 11.34 h

Us voleu imaginar un petit instant què seria d'aquest país sense la petita llum que ens aporta Solidaritat? Demano. D'acord, són petitets, però els tenen molt ben posats. Tan ben posats que el sistema els té por.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
duiurimemba? fletxa Ulldecona (peatge)
20 de juliol de 2012, 01.44 h

http://youtu.be/AXffuuN3uZo


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
20 de juliol de 2012, 01.32 h

http://youtu.be/90TE8Hq1jSY


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
19 de juliol de 2012, 19.38 h

Fa falta sang nova. És evidentíssim. Endavant SI!! Que orgullós que estic d'haver-vos fet confiança, tant de bo fossiu més al Parlament!! Tot arribarà, n'estic segur!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
19 de juliol de 2012, 17.37 h

És sorprenent veure com els cínics de CiU voten a favor del No Vull Pagar al Consell Comarcal de l'Urgell, mentre CiU a Barcelona posa multes, amb Abertis, als qui ho practiquen. O també com els diputats d'Esquerra fan un No Vull Pagar mentre no retornen els Teletac al Parlament al·legant que es tracta d'"una eina de treball".
La nació catalana està en mans de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), que, per desgràcia i de moment, només disposa de tres diputats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.