directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 21:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Espanya són retallades, la resposta és l’Estat propi

Milers de persones es manifesten a Catalunya contra les retallades del govern espanyol, les retallades i l’espoli ens condemnen a la pèrdua dels drets socials

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 14 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- Milers de persones s'han manifestat aquest dijous a la tarda pel centre de Barcelona, però també en altres ciutats del país per protestar contra les retallades del govern espanyol. Les mesures aprovades per l'executiu de Mariano Rajoy han provocat una mobilització unitària de col·lectius tant diversos com bombers, policies, aturats, pensionistes, estudiants i altres ciutadans, que han marxat entre la Plaça Urquinaona i el Pla de Palau de la capital catalana. Els líders sindicals han coincidit en criticar que les darreres retallades del govern espanyol afecten a tots els ciutadans, però especialment als sectors més vulnerables i han cridat a una "mobilització permanent" contra la "vulneració de l'Estat del Benestar i la democràcia".

Manifestació a Girona
Manifestació a Girona
© @ACN


Manifestació a Tarragona
Manifestació a Tarragona
© @ACN


Manifestació a Lleida
Manifestació a Lleida
© @ACN


Bombers amb estelada a Barcelona
Bombers amb estelada a Barcelona
© @ACN


Manifestació al País Valencià
Manifestació al País Valencià
© @ACN

Comparteix
   

Ens cal el concert econòmic per lluitar contra les retallades del Govern Espanyol

Més de 4.000 persones segons els sindicats i 3.000 segons la Guàrdia Urbana s'han manifestat aquest dijous al vespre a Lleida contra les retallades impulsades pel govern espanyol. Entre aquestes, destaquen la puja de l'IVA, la reducció de la prestació d'atur a partir del sisè mes i la supressió de la paga de Nadal per als funcionaris. Els manifestants han sortit des de davant la subdelegació del govern espanyol a Lleida, han seguit per Rambla Ferran en direcció a l'estació de trens, han pujat per Democràcia, han seguit pel carrer Magdalena i abans d'arribar a la plaça Sant Joan han tornat a baixar cap a Rambla Ferran.
 

Més de 10.000 persones s'han concentrat aquest dijous a la tarda a Tarragona contra les noves mesures del govern espanyol. Minuts després de dos quarts de vuit la manifestació ha sortit de la plaça Imperial Tàrraco i s'ha dirigit fins al centre de la ciutat. Durant el recorregut, que s'ha celebrat sense cap tipus d'incident destacat, s'han vist rètols i sentit crits en contra del govern de Mariano Rajoy 

Més de 7.000 persones han sortit al carrer aquest dijous a la tarda a Girona per protestar contra la pujada de l'IVA i les noves retallades del govern espanyol. La manifestació multitudinària ha aplegat una gran varietat d'entitats socials, organitzacions, sindicats, partits polítics i diversos col·lectius com bombers o policies que han recorregut els carrers més cèntrics de la capital gironina. Els líders sindicals han denunciat que les noves retallades són "el cop de destral més greu de la història de la democràcia" i han criticat que el govern de Mariano Rajoy és "impopular i il·legítim".

Centenars de milers de persones rebutgen als carrers del País Valencià les darreres retallades del govern espanyol

Centenars de milers de persones han sortit als carrers de les principals ciutats del País Valencià en protesta per les darreres mesures aprovades pel govern espanyol. A València, unes 300.000 persones, segons estimacions dels sindicats, s'han manifestat pel centre. A la marxa, hi ha hagut nombrosa presència de treballadors de la funció pública com policia, bombers, mestres, treballadors del sector sanitari, de l'administració de justícia o de Ràdiotelevisió Valenciana. La manifestació ha estat secundada pels principals representats polítics de l'oposició sota el lema 'Volen enfosar el país. Cal impedir-ho'. 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat-(CATALUNYA)
21 de juliol de 2012, 14.06 h

A espanya hi ha molta gent que viu del "cuento" i de subvencions, a més, dels que treballen molts són funcionaris, és a dir que no és una economia productiva ni competitiva.
Per això una gran part d'Espanya viu d'espoliar i escanyar catalans, mallorquins i valencians o dels fons de cohesió (subvencions) europees. L'Estat espanyol ha rebut des de l'any 1986 més de 190.000.000.000 d'Euros de la UE. L'estat que més n'ha rebut amb diferència. Un veritable forat negre.
Europa sap que l'Esta... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Isabel fletxa Santa Eulàlia
21 de juliol de 2012, 09.42 h

Respecte a les retallades, el "Gran Rajoy", una vegada mes demostra que l'importa tres caga.....l'educació l'ensenyance i tot el que sigui cultura, i apuja l'iva del material escolar d'un 4% a un 21%, d'aixó s'en diu un bon gobernador, mentres que a la resta d'europa l'ensenyance es gratuita.
Sr.Rajoy ¡¡¡¡¡¡¡POR QUE NO SE MARCHA!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
pasbort fletxa Vila-real
20 de juliol de 2012, 11.03 h

Tenim que ser realistes si els que tenen a les seves c/c menys de tres mil euros que segur ara ja no els quedaran ni MIL tots furtats per els MILIONARIS QUE EN VOLEN TENIR A LES SEVES C/C MES DE MIL MILIONS.....i pronte a aquest pas que van ho lograran....SI AMB ELSEU VOT ELS HAN DIT QUE SIIIIII
es pode queixar?......ells en lloc de fer-bos quedar malament ens venen a DIR EH QUE SOM BORREGOS? en fí, què anem a fer!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
pasbort fletxa Vila-real
20 de juliol de 2012, 10.53 h

LA SORT QUE TENIM

Els I N D E P E N D E N T I S T E S.--- es que NO SOM GENS CULPABLES
d´aquests MALS SONS que estem vivint, que SI que estaran passant
molts que van VOTAR a favor dels seus BOTXINS=VERDUGOS, VOS?
nosaltres a més d´aguantar a aquesta MERDA, tenim que aguantar les
CADENES que els TIRANS INVASORS i els BOTIFLERS no van voler
LLIURAR-NOS d´elles....ELLS I SU ECSPAÑA!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Angel fletxa Barcelona
20 de juliol de 2012, 08.05 h

Hem de fugir d'un Estat colonialiste de "mamones" i ineptes.INDEPENDÈNCIA JA!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Narcs fletxa Hospitalet
20 de juliol de 2012, 02.04 h

Veniu a eRepublik!
Ës un joc de simulació militar,ecnoòmic i polític gratuït 100% i no necessita cap descàrga.
Tots els catalans/valencians/illencs estem intentant fer-nos amb un país (Arabia Saudita) per controlar-lo ja que no ens deixien tenir els Països Catalans al joc
Si voleu ajudar entreu aquí:
http://www.erepublik.com/en/referrer/Naboal
El joc està molt currat no us el perdeu!.
Entreu per Arabia!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 21
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Lluís fletxa Rubí
20 de juliol de 2012, 01.05 h

#6 Tens tota la raó, però la majoria de l'independentisme està segrestada pel discurs de la dreta neoliberal i les seves excuses. Estan creant una societat acrítica, d'un baixíssim nivell d'anàlisi polític, i per tant, molt fàcil de manipular per la dreta extrema de CIU i els seus socis Junqueras, etc.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Jordi-80 fletxa València
20 de juliol de 2012, 00.56 h

Clar, CiU no eren retallades, quan la realitat és que CiU va començar a retallar abans que ho fera el govern espanyol, i ara a Catalunya trobem sectors que tenen doble retallada, la de CiU i la del PP. Però és igual, a Catalunya no existeix l'oposició, i tot és culpa de fora, res de dins.

Quin matrix convergent hi ha muntat a Catalunya! Al País Valencià hi havia molta gent cega amb el PP, cada vegada menys, però a Catalunya aquesta gent cega amb CiU és molt major i creix.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
20 de juliol de 2012, 00.37 h

jo ho faria més fàcil....a Cat el que cal és retallar de socarel i d'na vegada es retgallar a ex-panya, i llestos. Fora corrupció i espoli.//*//


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Ciutadà català fletxa Catalunya, proper estat europeu.
20 de juliol de 2012, 00.29 h

Però Espanya no és només retallades per retallar, són retallades per haver malbaratat els diners, per no saber estalviar, per haver volgut viure del "totxo", per manca de visió emprenedora, i multitud de desastres més, així com per no ser "el garrepes" que ens han repetit tantes vegades que som els catalans, Espanya són retallades perquè tenen aquesta mentalitat de voler estirar més el braç que la màniga, per voler aparentar el que no són, i així una bona llista.
L'Estat català ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.