directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 06:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Moment per reclamar indemnitzacions per l'apagada a Barcelona

Es crearà una plataforma d'afectats des del Col·lectiu Ronda

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Més de 48 hores sense llum. Vergonya és una paraula que es queda curta davant d'aquesta situació. Ara per tant, és el moment d'exigir contundentment indemnitzacions. De moment ja s'han obert tres fronts, des de l'Agència Catalana del Consum es recalca eld ret dels usuaris a la indemnització, es crearà una Plataforma d'afectats des del Col·lectiu ronda i Esquerra ja ha fet una proposta d'indemnització: 30 euros per persona per cada sis hores sense llum.
sagrada família apagada electricitat apagón
L'apagada va afectar els voltants de la Sagrada Família / ACN

Comparteix
   


Etiquetes
L'Agència Catalana de Consum (ACC) recomana als afectats que s'adrecin directament a la companyia elèctrica a través del telèfon d'atenció específic 900 847 384, el seu web o qualsevol de les seves oficines i demani els fulls oficials de reclamació i denúncia. Si ho prefereixen, també poden utilitzar el model de full de reclamació que facilita la pròpia Agència Catalana de Consum en el seu web.

D¡altra banda, el Col·lectiu Ronda ha anunciat aquest dimecres la creació d'una plataforma d'afectats pels efectes del tall de llum en el subministrament elèctric a Barcelona que de moment encara pateixen 10.000 abonats. Tot i que aquesta entitat no ha volgut informar del nombre de particulars i col·lectius que s'han sumat a la proposta, s'ha assegurat que havien rebut moltes peticions d'adhesió. L'advocada Montse Serrano, membre del Col·lectiu Ronda, ha explicat que recomana una negociació als afectats "en comptes de la via judicial", ja que trigarà més temps, i ha assegurat que de moment "no descartem la responsabilitat de cap administració en aquesta avaria".

Esquerra posa preu

El president del grup d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, reclama que Fecsa-Endesa pagui a cada afectat per l'apagada elèctrica, sigui particular o comerç, una indemnització de 30 euros per cada sis hores que hagi estat sense subministrament. Portabella considera que no són els ciutadans els que han de demostrar amb factures els perjudicis patits per l'avaria, sinó que és la companyia elèctrica la que ha d'assumir la responsabilitat comprovant ella mateixa, amb els comptadors de la llum, quantes hores ha estat cada usuari sense energia. El republicà ha subratllat que aquesta indemnització equival a la que va pagar Iberdrola als madrilenys per una apagada l'any passat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
26 de juliol de 2007, 17.50 h


És clar que no hem d'estar obligats a portar cap rebut,tal i com diu ERC. Jo no en tinc cap, d'allò que es va descongelar a casa meva. La companyia sap perfectament el temps que ens va tenir sense corrent i, si a Madrid els van indemnitzar perquè aquí no? Ai, caram, caram!! perquè som un país ocupat, ple d'espanyolistes-"catalans", acomodaticis, que s'omplen la boca de catalanitat.
En són de catalans? Oi tant que si! Mai, però han exercit!Són uns venguts! Exemple: Aque... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.