directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 08:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Avui comença el Rebrot, festival de joves dels Països Catalans

El Festival se celebrarà els dies 26, 27, 28 i 29 de juliol

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Rebrot, el festival de Joves dels Països Catalans que cada any organitzen els joves de Maulets, arriba enguany carregat de canvis. El Rebrot 2007 passa de Berga a Argentona i segons fonts de l'organització "enceta una nova etapa" i "assoleix" un dels objectius explícits que tenia des del seu naixement: la itinerància de l'Aplec. També recupera l'abonament i es ven com un tot, música, festa, política i lluita.
rebrot joves paisos catalans festival musica
Cartell de rebrot 2007

Comparteix
   


Etiquetes
El Rebrot neix l’any 2001 arran de la voluntat de Maulets de fer rebrotar, i d’aquí el nom, l’aplec del Pi de les Tres Branques. Ara, després de 7 anys, el Festival de joves dels Països Catalans arranca amb molta força. Quatre dies de festa i bona música, exactament avui dijous 26 comença la festa que s'allargarà fins el proper dimenge 29 de juliol.

El festival es celebra a enguany a Argentona (Maresme) després que les 6 anteriors edicions es van fer a Berga (Berguedà). Segons els organitzadors, molt contents amb la ciutat pre-pirinenca, rebrot necessitava un canvi d'aires.

Les novetats més importants són la recuperació del format d’aplec, la voluntat de presentar el Rebrot com un tot, política, lluita i de festa. Enguany, després de dues edicions on l’única activitat de pagament era el concert de dissabte a la nit, s'ha recuperat el concepte “abonament”, potenciant que la gent que vagi a l’aplec ho faci per quedar-s’hi de dijous a diumenge. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
26 de juliol de 2007, 13.13 h

Apa som-hi doncs gent de JERC, Maulets i JNC barregem-ho entre nosaltres i que Catalunya ens tingui com a base defensora dels seus drets.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.