directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 10:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

La flama olímpica torna a il·luminar Barcelona en el 15è aniversari dels Jocs Olímpics

L'arquer Antonio Rebollo ha llançat aquest dimecres la fletxa que ha encès el peveter de l'Estadi Olímpic de Barcelona

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'arquer Antonio Rebollo ha llançat aquest dimecres la fletxa que ha encès el peveter de l'Estadi Olímpic de Barcelona en l'acte de celebració del 15è aniversari de la inauguració dels Jocs Olímpics de Barcelona. La secretària general de l'Esport, Anna Pruna; el president d'Honor del Comitè Olímpic Internacional (COI), Joan Antoni Samaranch; el primer tinent d'alcalde de Barcelona, Carles Martí; i el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Pere Alcober; han participat en la commemoració de l'esdeveniment.
arquer peveter jocs olimpics barcelona flama
L'arquer Antonio Rebollo

Comparteix
   


Etiquetes
Abans d'encendre el peveter, s'ha celebrat una trobada de joves esportistes nascuts el 25 de juliol del 1992, que han estat convidats per l'organització. Entre ells hi havia el jugador de tennis de taula del CN Mataró Yerai Hernàndez, qui ha passat el foc olímpic a Rebollo.

El parlament de les personalitats ha tingut lloc a les afores del Museu Olímpic i de l'Esport, des d'on l'arquer ha llançat la fletxa que ha il·luminat el peveter aproximadament a tres quarts de deu del vespre.

Anna Pruna ha elogiat la figura de Samaranch sense el qual 'no s'haguessin pogut aconseguir els Jocs Olímpics de Barcelona'. Per la seva banda, el president d'Honor del COI ha agraït la feina de tots els qui van participar en les olimpíades del 92 destacant la tasca del aleshores alcalde Barcelona Pasqual Maragall i de Lluís Bassat, president de l'empresa encarregada de les cerimònies d’inauguració i cloenda dels jocs.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.