directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 18:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Lexu’s estrena el videoclip de la seva ‘Juliette’

L’Urgell, origen de la formació catalana, esdevé l’escenari del primer videoclip del seu nou disc ‘Per què no es toquen les nostres mans’

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

La discoteca Wai-kiki d’Agramunt i les afores de la ciutat de Tàrrega s’han convertit en uns platós d’excepció per al nou videoclip de Lexu’s. Es tracta de tornar als orígens de la banda, ja que els seus membres mantenen més d’un lligam amb aquest territori, vinculat directament a la seva infantesa. La productora lleidatana Waita TV va ser l’encarregada de coordinar les dues jornades d’enregistrament, una de les quals nocturna, a la discoteca, mentre que la segona se succeeix damunt de cotxe, amb regust a road movie.




Comparteix
   


Etiquetes

En aquest videoclip, la banda Lexu’s no desxifra al públic qui és la seva ‘Juliette’, perquè tothom té una ‘Juliette’, aquell amor d’estiu, fugaç però inoblidable, que formarà part del nostre imaginari per sempre. Així, doncs, veurem la banda en un viatge per la seva terra que els durà fins a la discoteca Wai-kiki, on demostraran que la ‘Juliette’ pot esdevenir l’estrella de qualsevol festa aquest estiu.

Després de “La vida perfecta”, els Lexu’s van trencar el seu silenci de quatre anys el passat 29 de maig amb un nou treball discogràfic anomenat ‘Per què no es toquen les nostres mans. El disc inclou dotze cançons, produïdes musicalment per Manu Guix i Roger Rodés, que es van enregistrar els mesos de març i abril de 2012 als Estudis Medusa (Barcelona) i masteritzar a Mastering Mansion (Madrid) per Nick Litwin. D’aquesta manera, el grup tornava amb força a l’activitat musical i sobre els escenaris amb nou disc, del qual s’ha extret un primer senzill, el tema ‘Juliette’, amb el seu respectiu videoclip.

En aquest disc, el grup ens parla de la necessitat que, de vegades, sentim d’apropar-nos, de sentir el contacte humà. A més, reivindica el fet de recuperar l’emoció d’estar l’un al costat de l’altre, de sentir-nos, de tocar-nos... Per què no es tornen a tocar les nostres mans?

“Per què no es toquen les nostres mans” és el quart disc d’aquesta banda. Els seus anteriors treballs, “Saps” (2004), “Sent amb mi” (2006), “La vida perfecta” (2008), han aconseguit diversos guardons i reconeixements com el Premi al Disc Català de l’Any i gran part dels seus temes han estat dels més radiats a nivell del panorama català. A la vegada, el grup també ha format part de la banda sonora de diverses campanyes i sèries com ara l’exitosa “Polseres Vermelles”.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
27 de juliol de 2012, 02.58 h

QUINA PIXAMENTA.... O MES BEN DIT, QUINA CAPULLAMENTA.....

MENTRESTANT ARA HI HA GENT QUE ESTÀ PATINT...... QUIN FASTIC,
MOLTS D'AQUEST PIJORROS SEGONS COM ELS PETI SORTIRAN
AL CARRER CRIDANT QUE? QUE, QUE? DESGRACIATS.... HEUS CAGARIEU
AL DAMUNT SI ESTIGUESIU ALS ANYS SEIXANTA O SETANTA....BHUITG!!!! NEIL HAT!!!
PROMENADE ONE..... BAH..... NO HI HA RES A FER..... !!!*!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.