directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 14:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esplugues retira, malgrat Chacón, la imatge de Joan Carles de Borbó de la sala de plens i la substituirà per l'escut de la ciutat

El consistori on Carme Chacón va iniciar la seva carrera política va retirar el quadre del monarca "per restaurar-lo" poc després de la cacera a Botswana

Comentaris 15  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 13 vots )
carregant Carregant

Esplugues de Llobregat (ACN).- La imatge de Joan Carles de Borbó que fins ara coronava la historiada sala de plens de l'Ajuntament d'Esplugues ja no presidirà més les reunions de la corporació municipal. L'espai sobre de l'alcalde que ocupava el quadre és ara buit. I el PSC, que governa en solitari, ha decidit que hi posarà un domàs amb l'escut de la ciutat on va iniciar com a regidora la seva carrera política Carme Chacón. La imatge del monarca va ser retirada "per restaurar-la", va explicar al darrer ple el primer tinent d'alcalde, Enric Giner, responent a una pregunta del PP pel quadre absent. Es va despenjar poc després de la cacera a Botswana de Joan Carles. Un cop restaurada, es col·locarà en algun altre lloc de l'Ajuntament.

L'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz, presideix el darrer ple municipal, aquest dijous. Sobre seu, l'espai que ocupava la imatge de Joan Carles de Borbó roman buit.
L'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz, presideix el darrer ple municipal, aquest dijous. Sobre seu, l'espai que ocupava la imatge de Joan Carles de Borbó roman buit.
© @acn

Comparteix
   

Giner va afegir que la imatge de Joan Carles no es corresponia a l'actualitat perquè el rei sortia massa jove al quadre. Ho va dir al ple corresponent al mes de juliol, celebrat aquest dijous al vespre.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#15
Jordi fletxa Bcn
29 de juliol de 2012, 19.44 h

#13 Ha estat un lapsus, però la idea s'hauria d'haver captat. A més, la correcció que jo he fet era correcta, així que no entenc tants vots negatius (tampoc entenc el contingut del missatge #14, en quina llengua es troba ?).


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
29 de juliol de 2012, 08.24 h

#12


INCULTO

La del ridiculo en Eurovision fue Remedios Amaya, Carmen Amaya fue una gran bailaora. Ve su monumento en el Paralelo esquina C/nou de la Rambla, frente al teatro Apolo o ve una gran pelicula rodada en Barcelona Los Tarantos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
el gitano de la costa fletxa L'Hospitalet de Llobregat
28 de juliol de 2012, 21.33 h

#12 -Vols dir Remedios Amaya. La Carmen Amaya, catalana del Somorrostro que morí a Begur, fou una grandíssima artista. Oju amb anar tan de llestos que ens deixeu malament a tots els catalanistes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Jordi fletxa Bcn
28 de juliol de 2012, 18.42 h

#6 La Marxa Real és una marxa militar austríaca. Mira si tenen ull, que d'un país de grans compositors, va i trien una marxa de baixa qualitat per a un cos militar sense importància. Ara bé, segur que va ser millor triar aquesta que no una tonada andalusí, ja que hauria estat com tenir un himne de la Carmen Amaya (la del ridícul d'Eurovisió) ... Us imagineu tots els espanyols quadrats mentre va sonant "Ay quien maneha mi barcaaaa" ? Pffff.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
28 de juliol de 2012, 13.37 h

SOIS UN PAIS DE CHICHINABO.,DE PERDEDORES,FRACASADOS Y AMARGADOS.

En lugar de fiesta nacional tenéis “diada”, en lugar de celebrar vuestra independencia celebráis una de vuestras muchas derrotas, en vez de gobierno tenéis “generalitat”, en lugar de bandera tenéis “senyera”, en lugar de himno nacional tenéis “els segadors”, a la policia los llamáis “mossos”, en lugar de carreteras tenéis autopistas de peaje, en lugar de defensor del pueblo tenéis “sindic de greuge... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Josep fletxa Sant Cugat del Vallès
28 de juliol de 2012, 12.57 h

#4 La Corinne ja ha reaparegut. Com s’enfada quan li toquen el novio!
L’única imatge d’un borbó que els catalans acceptem de tenir, és cap per avall. Així era a casa dels meus pares, que el tenien a la porta del WC. Jo el tinc des de fa molts anys de salvapantalles a la feina i el seguiré tenint fins que no tinguem un estat propi.
Us recomano a tots que feu el mateix.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
pau fletxa barcelona
28 de juliol de 2012, 10.10 h

això de "malgrat Chacón" hi sobra, no té cap sentit ni il.lustra la notícia amb dades rellevants.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Rauric fletxa La Guingueta
28 de juliol de 2012, 05.11 h

Els consistoris no haurien de tenir a cap persona com a símbol, és l'administració més propera al ciutadà i tan sols hauria de tenir la bandera del propi municipi, ni reis, ni reines, ni caps de govern, ni banderes d'altres municipis ni d'Estats, el consistori representa al municipi que administra i prou.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
28 de juliol de 2012, 02.15 h

http://www.tribuna.cat/opinio//sense-estat-no-tenim-res-27-07-2012.html

El Partit Popular pretén fer desaparèixer la nació catalana i això ho fa a través de la desnacionalització, de l'empobriment econòmic i de l'anul·lació de la nostra autoestima.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Jordi fletxa CATALUNYA
27 de juliol de 2012, 22.03 h

#4 La vostra bandera fou escollida mitjançant concurs al segle XVIII,el vostre himne és la "marcha de granaderos"versió alhora d'una tonada andalusí musulmana;com espanya no existeix heu agafat la història de castella i li heu canviat el nom,tu en lloc de cervell tens una llauna de menjar per gossos,i tu i el teu invent de país de pandereta feu riure i cagar alhora.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.