directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 16:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

#Novullpagar : Col·lapsen el peatge de Mollet en protesta per l'encariment de les tarifes

La reivindicació ha durant prop de mitja hora i ha provocat cues de fins a dos quilòmetres

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Mollet del Vallès (ACN).- Les protestes contra l'encariment dels peatges catalans que ha entrat en vigor aquesta mitjanit no s'han fet esperar. Una d'elles és la que ha protagonitzat la plataforma #novullpagar aquest migdia, que ha aconseguit col·lapsar el peatge de Mollet de la C-33 durant més de vint minuts provocant dos quilòmetres de cua. La protesta, convocada d'urgència, ha agafat a molts conductors per sorpresa. Molts s'han sumat a la iniciativa fent sonar els seus clàxons, i d'altres, la majoria turistes estrangers, miraven sorpresos els manifestants sense entendre res. Alguns també han recriminat als manifestants que no el deixessin passar. Davant del col·lapse, Abertis ha decidit aixecar les barreres cap a la una.

© @ACN

Comparteix
   

La protesta ha començat als volts del migdia quan gairebé un centenar de vehicles han arribat en marxa lenta fins el peatge de la C-33 de Mollet del Vallès.

Tot seguit, i amb el tronc central del peatge ja col·lapsat, els manifestants, entre ells membres de Solidaritat Catalana per la independència i de la plataforma #novullpagar, han desplegat dues pancartes al mateix temps que molts vehicles feien sonar els seus clàxons.

En aquest moment, i mentre es formaven més de dos quilòmetres de cua, és quan alguns conductors, molts d'ells estrangers, han recriminat als manifestants que no els deixessin continuar circulant, i d'altres, malgrat no conèixer la convocatòria, s'han sumat a la iniciativa.

Tot i algun moment de tensió puntual, la protesta ha transcorregut sense incidents. Amb tot, els mossos d'esquadra han hagut d'intervenir en alguna ocasió per posar pau entre els manifestants i alguns conductors.

Precisament, ha estat un dels conductors que volien passar el peatge i no podien qui ha protagonitzat l'incident més significatiu quan, al no poder passar, ha empès amb el seu vehicle el que li obstaculitzava el pas. Un altre conductor, en aquest cas sense voler, ha trencat una de les barreres del peatge al colpejar-la amb el seu vehicle.

Davant tot això, als volts de la una del migdia la concessionària Abertis ha optat per aixecar barreres per evitar fer més gran el col·lapse.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
30 de juliol de 2012, 00.35 h

Endavant SI! Els únics que parlen clar i català i que estan al costat del poble.

INDEPENDÈNCIA ||*||


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.