directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 16:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

PSC, ERC, ICV-EUiA i CiU reclamen un nou govern de l'àrea metropolitana

Els quatre partits volen que es faci durant aquest mandat

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El govern metropolità es fixa per aquest mandat treballar al servei dels municipis i els ajuntaments. S'encarregarà de proporcionar qualitat de vida als municipis i als barris de la metròpoli mitjançant la inversió en espai públic, en infraestructures de comunicació, i en equipaments i serveis culturals, assistencials i socials. Continuar treballant en la millora del transport públic com a pilar del model de mobilitat i també com a element cohesionador i vertebrador del territori.
PSC, ERC, ICV-EUiA CiU govern area metropolitana
PSC, ERC, ICV-EUiA i CiU reclamen un nou govern de l'àrea metropolitana

Comparteix
   


Etiquetes
Els grups del PSC, ERC, ICV-EUiA i, per primera vegada també, CiU, han signat aquest dijous l'acord de Govern de la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (MMAMB) per als propers quatre anys.

Les quatre forces han destacat la unitat i el consens d'aquest acord com a preludi per a l'aprovació que durant aquest mandat s'ha de fer en el sí del Parlament, i derivat del mateix consens polític, de la llei que ha de permetre la creació d'un nou ens metropolità. Una reclamació històrica dels municipis metropolitans que consideren que ha de ser una realitat abans del 2011 per gestionar amb eficàcia el territori. En aquest sentit, el quatripartit acorda per aquest mandat treballar en cinc línies estratègiques: millorar la qualitat de vida dels ciutadans, millorar el transport públic, fer polítiques de protecció del medi ambient, fer habitatge protegit i desenvolupar econòmicament el conjunt de l'àrea metropolitana.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.