directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 22:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC demana explicacions per la requalificació de la finca de Fèlix Millet

Els republicans volen la compareixença de Felip Puig i que De Gispert entregi l'informe de la Sindicatura de Comptes a la Fiscalia

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

ERC demanarà la compareixença de l'actual conseller d'Interior, Felip Puig, al Parlament perquè doni explicacions sobre la requalificació dels terrenys de Fèlix Millet de l'Ametlla del Vallès (Vallès Oriental). Volen que comparegui com a expresident de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona, l'entitat que segons la Sindicatura de Comptes va actuar "sense el rigor que era necessari i amb mancances i deficiències" en el procés de requlificació de la finca de l'expresident del Palau. Els republicans també demanaran a la presidenta del Parlament, Nuria De Gispert, que entregui a la Fiscalia l'informe de la Sindicatura de Comptes que explica les irregularitats urbanístiques d'aquest procés.
Els diputats d'ERC Pere Bosch i Violant Mascaró han convocat els mitjans de comunicació davant dels terrenys dels Avellaners de Can Plandolit de l'Ametlla del Vallès, propietat de Fèlix Millet i la seva esposa. Es tracta dels terrenys que, segons la Sindicatura de Comptes, van ser requalificats a canvi d'una aportació d'uns 90.000 euros per part de Fèlix Millet a la biblioteca del municipi. 

Pere Bosch ha explicat que l'informe de la Sindicatura de Comptes aporta "informació nova" i que assenyala directament la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona (CTUB), que en el moment del procés de requalificació de la finca estava presidida per l'aleshores conseller de Política Territorial Felip Puig. Per aquest motiu, el diputat d'ERC ha anunciat que el seu grup demanarà la compareixença de Puig en comissió ordinària i també de representants de la Sindicatura de Comptes. Els republicans pretenen que aquestes parts aportin més informació i que els grups polítics puguin plantejar nous dubtes.

Bosch ha recordat que l'informede la Sindicatura de Comptes posa de manifest que la gestió de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès i de la CTUB "es va desenvolupar sense el rigor que era necessari i, per tant, amb mancances i deficiències". En aquest sentit, indica que el document detalla que la CTUB va aprovar les modificacions sense "l'estudi economicofinancer ni la justificació de la seva innecessarietat". El republicà, en la mateixa línia, subratlla que la CTUB va incrementar l'índex d'edificabilitat del solar de Millet i que les incongroències de les modificacions "curiosament sempre van en benefici del particular", en aquest cas de l'expresident del Palau de la Música.

La requalificació dels terrenys dels Avellaners de Can Plandolit, portada a terme entre els anys 2001 i 2002, autoritzava Fèlix Millet a construir fins a 129 habitatges, 79 a preus de lliure mercat i 50 de protecció oficial, actuant en un àmbit de més de 44.000 metres quadrats. L'alcalde de l'Ametlla del Vallès en el moment d'efectuar aquest procés era Albert Palay, de la formació Grup d'Independents de l'Ametlla (GIA). 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
PereelDigne fletxa Granollers
2 d'agost de 2012, 22.37 h

ERC continua fent la feina ben feta. Cal desmmascarar aquests lladres i portar-los a la justícia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
2 d'agost de 2012, 17.02 h

#2 Pero estic d'acord en què aquests no erns poden governar, el meu vot serà per altres, però primer la hisenda pròpia, i millor l'independència!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
2 d'agost de 2012, 16.59 h

Nooooo, J.PUIG de Sabadell, els que volem la clau de la caixa i la independència, tenim que ser TOTS ELS CATALANS, desprès la democràcia (en la que pots participar, SI VOLS), decidirà qui l'administrarà.

La primera derivada és tenir la caixa, la segona ja vindrà, hi ho decidirem els catalans.

No perdem de vista l'objectiu comú, sinó no hi arribarem mai.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Pepo fletxa Terrassa
2 d'agost de 2012, 12.54 h

#3 No us equivoqueu els de CiU votant positivament el meu comentari completament pacífic cap a la Isabel i a ella la piqueu com les hamburgueses pel que diu ... no no, jo estic absolutament d´acord amb el que diu; a més a més, sóc militant d´ERC des de 1991, per tant ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Pepo fletxa Terrassa
2 d'agost de 2012, 12.17 h

#1 Gairebé sempre a les teves respostes, obres amb un "sencillament" ... em permeto la llicència de rectificar-te, senzillament.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
J. Puig fletxa Sabadell
2 d'agost de 2012, 11.07 h

I aquests que requalifiquen per enriquir-se personalment, que roben el diner públic a través d'INNOVA o de factures falses de les ITV, que cobren comissions il·legals de ADIGSA o del Cas Pretòria, que s'emportaven els fons europeus a casa seva a través del Cas Turisme i el cas Treball, que tenien els jutges com Pasqual Estevill comprats, per si anaven davant la justícia, aquests malfactors i saltataulells son els que ens proposen crear i dirigir una Hisenda Pròpia?
Això és tan com veur... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Isabel fletxa Santa Eulàlia
1 d'agost de 2012, 22.40 h

Sencillament, mes del mateig, a veure si ERC s'esforça una mica i aconsegueix desenmascar a tota aquesta tropa que no son mes que quatreros del segle XXI.


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.