directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 07:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC s’esquerda, Nadal contradiu Pere Navarro

La caixa dels trons s’ha obert al PSC, Nadal surt en defensa de Maragall i confirma que molts més diputats volien votar el pacte fiscal

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El gest d’Ernest Maragall ha obrat un petit miracle dins del PSC, per primera vegada alguns càrrecs del partit han decidit començar a parlar clar i han confirmat públicament el que ja van dir a la reunió del grup parlamentari socialista, Montserrat Tura ho va dir  molt clar en declaracions a Catalunya Ràdio la ràdio, i  Marina Geli  també en una entrevista al diari El Punt/Avui i ahir a la tarda el president del grup parlamentari, Joaquim Nadal, s’ha sumat a les critiques a la direcció socialista i ha desautoritzat la carta que el secretari d’organització Daniel Fernández -home de confiança de Carme Chacón-,  en nom de Pere Navarro va enviar a Ernest Maragall convidant-lo a marxar del partit.



Comparteix
   


Etiquetes
Carme Chacón, “la mano que mece la cuna” al PSC

Ella és la clau de la decisió del PSC de no votar l’acord del pacte fiscal, des del seu lloc a Madrid va maniobrar clarament per posar a la direcció del partit un home plenament manejable, Pere Navarro va ser l’escolli’t i el va envoltar d’homes fidels a les seves directriu, Balmon com a segon i Dani Fernández com a tercer, però la jugada va camí de convertir el principal partit de l’oposició a Catalunya en un partit sense cap interès pels seus votants, votar contra el pacte fiscal ha obert la caixa dels trons, primer Maragall, després Tura,  Geli i   Joaquim Nadal, han despertat un sector del partit que ha dit prou, l’esquerda pot ser profunda i pot arribar a partir per la meitat al PSC.

Joaquim Nadal serà cessat  com a líder del grup parlamentari?

Les declaracions de Nadal confirmen que més d’una desena de diputats socialistes volien votar el pacte fiscal i  la defensa d’Ernest Maragall  per part de Nadal, desautoritzant la carta de Dani Fernández instant a Maragall a marxar del partit. El  fet mostra fins on el PSC està escardat i també la incapacitat del  primer secretari, Pere Navarro, per liderar el projecte socialista. Pere Navarro té un nou problema de difícil solució; o deixa passar les paraules de Nadal o el destitueix de líder del grup parlamentari. Faci el que faci el PSC ha entrat en una situació complicada, i demostra que en el darrer congrés socialista no es va tancar el procés de renovació.
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
2 d'agost de 2012, 10.50 h

El P.S.C. lo dirije el manda un de FIDEL y LEAL a Rubalcaba al P.S.O.E. no es tan Leal hi Fidel a Catalunya ,, ara es demostra que no ja llibertat dintra el P.S.C. Han de fer lo quels ORDENA DESDE MADRID


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Pau Casals fletxa Girona
2 d'agost de 2012, 09.32 h

By By Chacon, que a Espanya et reservin un llogarret , a tú, a la Camacho i als demés tebis catalans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 25   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jaume R.P. fletxa Girona
2 d'agost de 2012, 09.31 h

Les declaracions d'en Quim Nadal són les primeres que fa amb una mica de coherència i intel·ligència en els més de 30 anys de carrera política, després d'una carrera política plena d'incompetència i negligència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.