directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 18:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

L'esport espanyol abanderat del pòquer en línia

La multinacional PokerStar compta amb la complicitat de Nadal i de la Seleció Espanyola de Bàsquet per promoure el pòquer en línia, amb publicitat que vol associar el joc amb les bondats de l’esport

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Amb la liberalització del joc en línia del passat 1 de juny l'oferta de joc legal a Espanya és ara una de les més completes del Món. A principis de juny l’empresa PokerStars va  ser una de les adjudicatàries de la llicències de joc en línia després de liquidar unes quantitats amb Hisenda per haver operat durant anys sense pagar impostos. Ara té més de  200.000 jugadors habituals a tot l’estat i espera triplicar aquesta xifra, per aconseguir-ho compta amb el fitxatge de Rafael Nadal i de la Selecció Espanyola de Bàsquet. L'esportista,  promociona el pòquer perquè el considera un esport ja que assegura “es necessita treballar molt amb la ment” per practicar-lo.



Comparteix
   


Etiquetes
L’estratègia de les empreses per promocionar el pòquer a internet: joc equival a esport
 
Tots els recursos publicitaris i tecnològics són pocs per aconseguir combatre prejudicis i  associar el joc amb l'entreteniment familiar, inofensiu i alegre, i, sobretot, en el cas del pòquer, relacionar-lo amb les bondats de l'esport. És el cas de l'escola de pòquer PokerStars, que en els últims temps ha fet una inversió milionària en publicitat i esponsorització a través de la qual convoca a aprendre la variant Texas Hold i participar en els tornejos presencials que organitza. A més, segons els experts en ludopatia, la raó per la qual Pokerstars inverteix tants diners en promocionar  la seva escola gratuïta de pòquer és ben simple: aconseguir que  l'usuari s'avorreixi de jugar en forma fictícia i vulgui fer-ho amb diners i de debò, per la qual cosa, a més dels tornejos presencials, compta amb la seva variant a internet.
 
PokerStars argumenta el patrocini de la selecció espanyola de bàsquet, perquè diu voler  traslladar a la societat la seva filosofia de 'Som Pòquer', basada en els valors del joc en equip, el lideratge i l’estratègia que tan s’assemblen als d’un esport com el bàsquet".
 
En el seu web PokerStrs repta a ajudar a Rafa Nadal a millorar el seu joc de pòquer. L’anunci diu: “Amb onze títols de Grand Slam, un or olímpic i innombrables grans victòries en tornejos de l'ATP, així com milions de fans a tot el món, Rafa Nadal és un dels millors tennistes de la història. S'ha unit a les files de PokerStars, i està desitjant demostrar la mateixa força i determinació en les taules de pòquer que en les pistes.”

 
Una empresa que no juga net
 
PokerStars, líder de pòquer en línia al món,  que ha pagat una multa de 547 milions de dòlars als Estats Units, per evitar ser jutjada per blanqueig de diners i frau, ara neteja la seva reputació a Espanya amb la imatge de Rafa Nadal, que promociona un concurs, i també promociona la Selecció Espanyola de Bàsquet, amb l’objectiu de captar milers de jugadors.  
 
El pòquer en línia ha estat un dels negocis més explosius dels últims anys i fa poc, PokerStars l'operador amb major quota de mercat, va assegurar haver arribat als 60.000 milions de mans jugades.
 
Ludopatia al món i internet
             
La incidència de la ludopatia
al món varia molt d’uns països a uns altres, encara que sol oscil·lar entre el 0,2% i el 5%, però les xifres poden augmentar a causa de l’actual panorama digital. Segons els psicòlegs, el problema d’aquesta addicció és que molt sovint no és un trastorn únic, sinó que sol estar acompanyat per altre tipus d’addiccions i trastorns.


 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Jordi fletxa CATALUNYA
4 d'agost de 2012, 14.52 h

#5 Prou pena te,només faltaria que fos parent teu per acabar d'arrodonir-ho.Perquè no vas a arreplegar la bandereta,tinc entès que està una mica arrossegada,com el teu país i el teu rei.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
3 d'agost de 2012, 23.53 h

#4

puta envidia

porque es español y del real madrid


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Jordi fletxa CATALUNYA
3 d'agost de 2012, 22.58 h

#3 Et podrien oferir un contracte de publicitat d'adob orgànic,al cap i a la fi només ets un tros de merda.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
3 d'agost de 2012, 18.24 h

Lo que sucede es que alnano de la foto es al unico que por su popularidad y dimension internacional le ofrecen contratos d epublicidad de tal envergadura, a los esportistas separatas les ofrceran como maximo el pixam de cavall lamado Moritz.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 30
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Voltaire fletxa Rias Baixas
3 d'agost de 2012, 11.53 h

Aquest nano de la foto és capaç de qualsevol cosa per un bon faix de billets!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
3 d'agost de 2012, 05.59 h

Portara a moltes familias ala ruina , el Joc no es CAP DEPORTE , acaba per ser una malaltia una obsesió un molts hi poden perdre tot el sou sense guanyar res NADAL Nomes fa aixo per qué li pagan bé res més , li importa poc si altres hi perden tot el sou ..


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.