directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 23:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Jordi Montanya dimiteix com a president del PP a Lleida

El motiu de la seva dimissió és "per coherència" després de la renúncia de Piqué

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Una altra sorpresa a can PP de Catalunya. El número 1 del partit espanyol conservador de Lleida ha dimitit avui. Ho ha anunciat al migdia en roda de premsa. El fins ara president del PP a Lleida, Jordi Montanya, afirma que ha comptat amb el suport dels militants i simpatitzants del PP. També ha insistit que donarà "suport incondicional" al nou president i al partit però que no pensava que el PPC "prescindiria d'un líder com Josep Piqué".
jordi montanya PPC
Jordi Montanya expresident del PP a Lleida

Comparteix
   


Etiquetes
El president del PP a Lleida i diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Montanya, ha presentat la seva dimissió formalment aquest divendres. Aquesta renuncia es produeix pocs dies després de la dimissió del que era el president del PP a Catalunya, Josep Piqué. Montanya ha assegurat que ha pres la decisió "per coherència" i ha afegit que es posa a disposició del nou president del PP a Catalunya (PPC), Daniel Sirera, a qui ha comunicat la seva decisió aquest divendres al matí. Montanya era un dels homes de màxima confiança de Josep Piqué. El fins ara president del PP a Lleida ha insistit que sempre ha comptat amb el suport dels simpatitzants i militants del partit, així com de l'estructura del partit.

Montanya ha afegit que "de moment" no s'ha plantejat la possibilitat de renunciar també com a diputat al Parlament i ha reiterat que ara comença una nova etapa en la que donarà "suport incondicional" al nou president i al partit.

Escolteu-ne les declaracions: ÀUDIO / ACN



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.