directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 08:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Èxit d'inscripcions a la Universitat Catalana d'Estiu de Ciències de la natura

La universitat Catalana d'Estiu imparteix cursos des del 23 fins el 29 de juliol

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Naturalisme subaquàtic, restauració d'espais naturals, jardins de papallones o tractament digital de fotografies de natura són algunes de les diferents i molt variades propostes que ofereix la Universitat Catalana d'Estiu de Ciències de la natura que arriba enguany a la seva quarta edició. Tallers, excursions naturalistes, conferències, congressos i tota mena d'activitats són les que podreu trobar en els diferents cursos.
Universitat Catalana d'Estiu de Ciències de la natura
Submarinisme, un dels tallers

Comparteix
   


Etiquetes
La Universitat Catalana d'Estiu de Ciències de la natura arriba enguany a la seva quarta edició. Com ja ha anat succeint als altres anys, s'han tornat a registrar uns alts nivells de inscripcions als diferents cursos que ofereix aquesta universitat. L'existència d'aquests cursos d'estiu aprofita aquesta estació calorosa per impartir diferents temàtiques, acompanyats de tallers, excursions naturalistes, conferències, congressos i tota mena d'activitats sempre al voltant del medi natural.

El ventall és molt ampli, amb cursos de 10 a 30 hores, de 30 a 35 i de 65 hores. També ofereix tallers de 15 hores i altres activitats d'entre les que destaquen Naturalisme Subaquàtic Restauració d'Espais Naturals Jardins de Papallones o Tractament Digital de Fotografies de Natura, tots ja sense places.


Breu història

Desprès d'anys de preparatius la Universitat Catalana d'Estiu de Ciències de la Natura va nàixer formalment l'any 2004 impulsada per la Universitat Catalana d'Estiu, la Institució Catalana d'Història Natural, l'Escola i l'Estació Biològica de l'Aiguabarreig.

Ja en la seva primera edició fou un èxit i en l'actualitat participen cada any uns 150 alumnes, que reben classes dels millors experts en ciències de la natura dels Països Catalans, Europa i Amèrica. En cada edició alumnes i professors l'han qualificat formalment “d'excel·lent” tant pels continguts com pel tracte i la relació entre organitzadors, professorat i alumnat.

Concert de comiat

Demà dissabte a vols de les 10 de la vesprada se celebrarà un interessant concert per tal de posar punt i final a l'edició d'enguany d'aquesta universitat d'estiu. El concert, que se celebrarà a la Plaça de la Viola de Seròs (Segrià) comptarà amb l'actuació del cantautor penedesenc Cesk Freixas, el grup vallesà de folk Pel broc gros i l'equip de punxadiscos La Faràndula so insistent que tancaran la nit amb una sessió de gresca catalana. El concert és d'entrada gratuïta per a tots aquells que s'hi vulguin acostar.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.