directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 09:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Les universitats tanquen per estalviar

La URV no obrirà les portes fins al dia 26 d'agost i tancarà tots els seus edificis

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

 Aquest dilluns la URV repeteix la pràctica d'estalvi que ja va fer el curs passat de tancar els edificis de la universitat durant tres setmanes del mes d'agost. Es preveu que aquest tancament, que s'allarga fins al dia 26 d'agost, impliqui un estalvi de 160.000 euros sobretot en energia elèctrica i els serveis de manteniment, neteja i vigilància del centres. Amb el tancament dels equipaments, l'estiu passat es va reduir el consum d'energia en gairebé 700 Megawatts hora, el 21% de la reducció de consum elèctric que la Universitat va aconseguir fer dins el seu pla de contenció. El pla d'ajust va suposar el curs passat un estalvi de 7,3 milions d'euros, mig milió d'euros més del que s'havia previst.

Comparteix
   


Etiquetes
El pla d'ajust que es va començar a aplicar el curs passat va suposar un estalvi de 7,3 milions d'euros, mig milió d'euros més del que s'havia previst. Entre les mesures del pla de contenció, la URV va tancar durant tres setmanes a l'estiu els seus centres educatius, una iniciativa que es repeteix enguany i que es durà a terme des d'aquest dilluns, 6 d'agost, fins al dia 26 d'agost. 

Aquest curs 2011-2012 la URV ha posat en marxa a ple rendiment tres edificis, el Campus Terres de l'Ebre, l'edifici de l'ETSA a Campus Bellissens i l'edifici N5 a Campus Sescelades, el que ha suposat nous consums i costos afegits als registrats en anys anteriors. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Jordi fletxa CATALUNYA
7 d'agost de 2012, 11.33 h

Gràcies al Plà Bolonya,s'adaptaran les matèries a ensenyar a les necessitats de les grans empreses,a efecte de crear només treballadors qualificats segons les seves necessitats,d'aquesta manera les matèries catalogades com a "Humanitats" quedaran relegades a l'ambit exclusivament privat,ara els resultarà impossible a les families treballadores accedir a la universitat com no sigui passant pel tubo.S'està creant una èlit poc a poc que anirà copant els llocs claus de la societat,la class... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
mario fletxa barna
7 d'agost de 2012, 11.20 h

No és ben bé així, després de la guerra els fills dels treballadors, gràcies a l'interès dels pares que varen treballar i empenyar fins els ulls, varen poder estudiar i ser personatges solvents. Fins ara també s'ha fet així, sense tan esforç però no tothom ha pogut entrar a la universitat i ha hagut de treballar molt per poder estudiar una carrera. El govern no ho ha entès i colla l'educació sense miraments, igual que la recerca o la innovació, la cultura...
Itero si l'impost de su... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi fletxa CATALUNYA
6 d'agost de 2012, 11.53 h

El desmanetllament del sistema públic d'educació te la seva fita en la total privatització de les Universitats,amb la conseqüent impossibilitat d'accès a les classes treballadores,d'aquesta manera sols els fills de les classes altes podran assistir-hi,creant una èlit dominant,i als fills dels obrers només els quedarà educació destinada a que siguin mà d'obra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 27   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.