directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 07:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

La tercera pedregada de l'estiu castiga el Segrià i la Noguera

La tempesta d'aigua i pedra d'aquesta nit afecta els cultius i els malmet

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Una nova tempesta d'aigua i pedra aquest diumenge a la nit ha tornat a castigar aquest dilluns els cultius agrícoles del Segrià i la Noguera i ha deixat molt malmesa la producció que s'havia salvat de l'anterior pedregada, del 27 de juliol. Segons ha explicat a l'ACN el responsable de la fruita dolça del sindicat Unió de Pagesos, Raül Sales, la tempesta va fer el mateix recorregut que la de finals de juliol, entrant per la Franja de Ponent i afectant els termes municipals de Gimenells i el Pla de la Font, Alpicat, Rosselló, Vilanova de Segrià i Benavent de Segrià. A més, algunes produccions de la Noguera també han resultat perjudicades.

Comparteix
   


Etiquetes
Aquest cop, però, els danys més importants han estat provocats per fort vent i les grans quantitats d'aigua caigudes en poca estona i no tant la pedra, segons Sales.

El responsable de la fruita dolça del sindicat Unió de Pagesos ha expressat la seva esperança que el peritatge d'Agroseguros sigui "eficient i acurat". A més de les afectacions a les plantacions de fruita dolça, la tempesta també ha causat inundacions a Gimenells i el vent va provocar caigudes de palots en una cooperativa de fruites de Benavent de Segrià; mentre que a l'empresa Indulleida, va entrar-hi molta aigua i fang. 

La tempesta va caure aquest diumenge entre vuit i nou del vespre i va fer el mateix recorregut que la del 27 de juliol, traslladant-se de la Franja de Ponent i afectant sobretot el Segrià i la Noguera. Pel que fa la del 5 de juliol, els municipis més afectats van ser del Segrià, les Garrigues i el Pla d'Urgell.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Ciutadà català fletxa Catalunya, proper estat europeu.
7 d'agost de 2012, 01.28 h

Coi de pedregades, són un coi de desastre per les nostres terres de Ponent, més ajudes per instal·lar xarxa calen!! Hem de protegir els nostres sectors productius i la fruita és molt important!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.