directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Èxit a l'Aplec dels Ports a Cinctorres

Ahir dissabte van actuar Obrint Pas i Pirat's

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Ja són 29 anys d'Aplec de dels Ports i també 29 són els motius pels quals els organitzadors segueixen celebrant aquesta trobada festiva. Ahir diumenge va finalitzar l'Aplec amb èxit i un programa més que complet: Obrint Pas i Pirat's Sound Sistema, cercavila pel poble i l'actor Toni Albà presentà el seu espectacle Audiència i-Real. La cloenda de l'Aplec fou ahir diumenge al vespre, després de les actuacions de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries i Pepet i Marieta.
aplec dels ports
Cartell de l'Aplec dels Ports

Comparteix
   


Etiquetes
"L’any que ve farà trenta anys del primer Aplec i, encara que per a molts puga ser sorprenent, la majoria de les reivindicacions que es llançaven en aquella primera reunió a la Todolella són encara algunes de les motivacions que enguany ens han empès a fer reviscolar l’Aplec. En les reivindicacions d’este vint-i-novè Aplec es barregen problemes històrics com la lluita contra el despoblament i la reivindicació de la unitat de la llengua i el seu ús social i institucional amb altres lluites més recents, com la integració dels immigrants arribats a la comarca en els darrers anys i el debat sorgit arran de la construcció de parcs eòlics que embruten l’aspecte del gairebé verge territori dels Ports."

Així és presenten els organitzadors de l'Aplec dels Ports que enguany arriba a la seva 29a edició. I són també 29 els motius que expliquen al seu web, pels quals encara avui segueixen organitzant i celebrant l'aplec. I és que després d'un any de silenci torna amb amb el lema "Reviscolem!". La programació era per bavejar, Obrint Pas i Pirat's Sound Sistema, cercavila pel poble i l'actor Toni Albà presentà el seu espectacle Audiència i-Real. La cloenda de l'Aplec fou ahir diumenge al vespre, després de les actuacions de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries i Pepet i Marieta.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.