directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 08:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Espanya aconsegueix la medalla de “la vergonya”

Avui molts convertiran la medalla de la selecció espanyola de basquet en la medalla dels jocs, nosaltres li direm la “la medalla de la vergonya”

Comentaris 38  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 42 vots )
carregant Carregant

Cal recordar que 8 jugadores de Bàdminton van ser desqualificades per deixar-se guanyar i evitar encreuaments complicats, la ràpida resposta del COI va ser aplaudida per tots els mitjans de comunicació de l’Estat, però lamentablement el nacionalisme espanyol ha tornat a fer de les seves, i van decidir que per evitar els Estats Units abans d’hora i assegurar-se la medalla, Espanya havia de deixar-se guanyar per Brasil i d’aquesta manera no es trobarien amb els americans fins a la final. Dit i fet,  Espanya en el darrer quart del partit es va deixar guanyar, les imatges ho demostren clarament, Espanya va rebre 31 punts en el darrer quart, Espanya amb els jugadors catalans inclosos van trencar l’esperit de la carta olímpica i cal explicar-ho, i cal dir-ho, la medalla de plata que ha guanyat la selecció espanyola no és justa, és la medalla de la vergonya.
la ÑBA!!!
la ÑBA!!!



Comparteix
   


Etiquetes
Perquè les jugadores de Bàdminton són desqualificades i la selecció espanyola no? No van fer el mateix? no és van deixar guanyar per tenir encreuaments més fàcils?

L’hemeroteca no enganya, la desqualificació de les jugadores de Bàdminton va omplir pagines dels diaris espanyols i catalans, i tots alabant la ràpida decisió del COI i denunciant la vergonya de les esportistes, tant sols cal posar les paraules clau al google per comprovar-ho.  Tots van quedar retratats, però les casualitats a la vida posen a cadascú en el seu lloc, i un cop tots van poder comprovar que Espanya havia decidit fer el mateix que les jugadores desqualificades, tot va canviar, tothom va oblidar el que havien dit i escrit i van celebrar que Espanya s’obria les portes de la final de basquet contra els Estats Units.

“derrota de conveniència”

El subconscient va trair al mateix diari capçalera de la caverna mediàtica, “El Mundo” va titular la nit de la derrota permesa de la selecció de basquet, “derrota de conveniència” ho va dir alt i fort i no va poder amagar el que tot el món va veure i que tant sols uns pocs han volgut denunciar.

El basquet espanyol avui no guanyarà cap medalla

Les medalles guanyades amb trampes no són medalles, aquesta setmana mateix el COI ha retirat les medalles a esportistes que al cap de molts anys s’ha sabut que van fer trampes, esperem que en un acte de sinceritat, avui, demà o d’aquí uns anys algun jugador reconegui que es van deixar-se guanyar. Serà un acte de justícia.

Espanya malbarata els esportistes catalans

El que encara és més greu que Espanya utilitzi els jugadors catalans per fer trampes, amb la qualitat dels esportistes que té la selecció espanyola, no calia fer trampes, l’esport és l’esport i no val tot per guanyar, unes vegades es guanya i unes altres es perd, però les trampes no són per a ser celebrades.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#38
13 d'agost de 2012, 21.46 h

#37 al espanaire, li fas flis flis com una mosquit i desapareix....veieu que fàcil és....


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
13 d'agost de 2012, 20.39 h

#36 insisteixo, no tens gaire a dir, ,,,com bon espanyol,,,,espoliar i espoliar, però dir quelcom incapaç, tinc un gosset molt més llest que tu, li dons un tros de pá i es posa content. A tu et donen alguna cosa i a sobre insultes....normal en tu i en tots vosaltres....ara mates, 1 més 1, igual a 2, dos mes dos, igual a 4, ara aprofita el temps i fes treballar aquest cervell tan vago que tens...el que no entenc, és com has pogut firmar el contracte d'internet per conectar-te...trobo és m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
13 d'agost de 2012, 13.48 h

#32

¿Que me echas de menos,? ?Y yo que pensaba que el unico psicotico que estaba obsesionado conmigo era el jorgito - cataluña?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
Albert fletxa barcelona
13 d'agost de 2012, 12.27 h

estan ben bojos, aquests escanyols

nomes la independencia ens salvara de tanta mediocritat


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
ets un aspañol de merda fletxa ets un aspañol de merda
13 d'agost de 2012, 08.36 h

#29 foraster


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Xaviló fletxa Sant Gregori
12 d'agost de 2012, 22.53 h

Em sembla que aquests espanyolistes fins i tot fan trampes amb les votacions dels comentaris. No se'n poden estar...


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
12 d'agost de 2012, 22.37 h

Bé, quina alegria, el spanaire ha desaparegut de cop....no deu tenir gaires coses a dir.....(vaja , com sempre)...


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
12 d'agost de 2012, 22.34 h

#29 el teu ministre del ram de torn, que no li pagueu ben a gust un sou per que vagi pel món boicotejant les selecions catalanes?...que no compra aquest ministre o Director de Deportes amb diners dels Catalans la voluntad dels diferents membres que voten? per que prohibiu jugar a Catalunya?...tu no has matat a ningú, però ser complice és el que té...ja tens la gent que fa la feina bruta per tu i molts com tu....us han fet fora del Secretariat General de la Otan, us han fet fora del Consel... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
12 d'agost de 2012, 22.26 h

#29 politica y deporte??? que no hi és el vostre princep a Londres? que no hi es la vostra cornuda reina?...que toquen el vostre himne? que no pujen les banderes dels països?....on veus tu que esport i politica no tinguin lligams?....el que deus voler dir, és que si treuen una ikurriña o una senyera es fer política, però si treuen l'estanquera és patriotisme....a veure si us aclareu....que no hi és el Trillo....que ho estan tots els vividors del COE, reconeguts franquistes...si et... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Joan fletxa Barcelona
12 d'agost de 2012, 21.49 h

#26 yo no he matado a nadie, soy una persona normal nacido en Barcelona y español hasta la médula, xenofobia y racismo? tú estás leyendo algunos comentarios que me insulta por el simple hecho de sentirme español, igual que tú te sientes catalán, yo me siento español y no por eso te insulto como puedes comprobar, eso si que es xenofobia y racismo, tú también mezclas política y deporte?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.