directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 19:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Carod adverteix Laporta: 'Una cosa és el futbol i l'altra és la política'

Assegura que caldrà veure si el president del Barça finalment 'va amb Joan Carretero o no'

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El vicepresident del Govern, Josep Lluís Carod-Rovira, ha dit aquest dimecres al president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, que 'una cosa és el futbol i l'altra és la política' en referència a la intenció del president del club blaugrana a fer el salt a la política. Carod ha afirmat que Laporta 'té tot el dret del món a fer política' però ha matisat que 'una cosa és ser president d'un club, una altra és ser entrenador i l'altra és dir-se Leo Messi i, per tant, no vol dir que tothom serveixi pel mateix'. Tot i això, l'expresident d'ERC ha destacat que hi ha hagut altres experiències a Europa de presidents de clubs que han entrat a la política i que 'han tingut èxit electoral'.
carod-rovira
Comparteix
   


Etiquetes
En una conferència a la Universitat Pompeu Fabra en el marc de la campanya 'A la universitat en català', Carod ha afirmat que fer política 'és un dret democràtic i ciutadà bàsic', però ha manifestat que, segons la seva opinió, 'el sistema de partits polítics català està prou fonamentat com perquè doni gaire joc, no tant de cara a persones noves, que això sí, sinó a sigles polítiques noves'. Per tant, 'treure un diputat o dos no és gens fàcil, fan falta molts vots', hi ha afegit el vicepresident del Govern.

Carod ha subratllat que caldrà veure si Joan Laporta finalment 'va amb Joan Carretero o no', i també ha destacat la intenció d'altres personalitats públiques de presentar-se a les eleccions encapçalant una formació nova, com Montserrat Nebrera o Josep Anglada. 'Sumant, no serà fàcil l'entrada de noves forces al Parlament', ha conclòs.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
´jordibcn fletxa Barcelona
8 d'abril de 2010, 16.05 h

Jordibcn Quinze vots negatius, Jan President quinze vots positius, Pere de Calella 16 vots positius, deuen ser els mateixos, per cert en el meu comentari heu trobat alguna mentida?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
8 d'abril de 2010, 12.30 h

#9 Jordi, per cert, els convergents ja han tornat els diners del Palau de la Música ????. Una altra cosa, Saps quin ministeri a madrit li donaran a Duran en la propera legislatura ????. És que aquests convergents són més camaleònics que el mateix camaleó. Son capaços de mimificar-se per a assemblar-se amb Ciudadanos o fins i tot la Falange, si així poden tenir el poder. Proves no en falten. Ara que me'n recordo i canviant de tema, però no de partit. Els convergents, ja han expedientat l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 24
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
´jordibcn fletxa Barcelona
8 d'abril de 2010, 11.35 h

Pere dius " Deixa'ls que bordin" A DIT ALGUNA BAJANADA? O ALGUNA SORTIDA DE TO? i JAN PRESIDENT, dius que Carod va haver de dimitir . correcte dimissió que CiU va demanar per cert, Carretero no va dimitir el va destituir¨el Maragall, i el que el Montilla volia al final va quedar en el que el Zapatero i el Mas van acordar, i el que el Guerra (psoe-psc) - CiU - ICV van "cepillar" , i el JAN va votar el 2006, altres temps, cal felicitar el món Convergent ells mai fan cap equivocació ni qua... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
JAN PRESIDENT fletxa bARCELONA
8 d'abril de 2010, 00.34 h

#6 En el moment que Carod ha de dimitir com a conseller en cap i després Carretero com a conseller i es veu que el Montilla esmenarà l'estatut del 30 de setembre, que et recordo va ser potent per CIU i ERC a remolc, aleshores s'havia de sortir de govern i provar-ho amb CIU. I si no es treia res doncs a plegar que les cadires del govern són per unes dotzenes d'endolats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
8 d'abril de 2010, 00.26 h

#5 Rcat = PI. No arribareu enlloc. Rcat són una colla de friquis amb ganes de sortir per la tele. i DUBTO QUE en Laporta vingui..
Salutacions!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 20
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Samant Foix fletxa Alt Urgell
7 d'abril de 2010, 23.35 h

No he entés mai que alguns reagrupats preferissin que ERC es quedés a l'oposició, cosa que evidentment afavoriria la tranquilitat de CIU per continuar com sempre amb més del mateix. I si intentar canvis amb foverns d'esquerres ha provocat una davallada electoral, una ferida, es clar que a l'oposició, a veure-les venir o pactant amb aquesta CIU hagués estat directament un suicidi, com ja va passar després del primer pacte de govern d'ERC amb CIU. I el PI, ja sabem on va acabar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
JAN PRESIDENT fletxa Barcelona
7 d'abril de 2010, 22.44 h

@4. Ja se que us fa mal, però és el que hi ha. Cada dia que seguiu donant suport al Montilla perdeu centenars de votants. I TOTS votaran Laporta amb Reagrupament.


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
7 d'abril de 2010, 22.15 h

#2 La tercera força Pere??????????' XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD No sou cristians ni res...


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 23
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
7 d'abril de 2010, 22.14 h

La tercera força Pere??????????' XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD No sou cristians ni res...


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 20
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Pere fletxa Calella
7 d'abril de 2010, 21.15 h

Molt bé Jordi de Bagà. Cada dia en som més. I quan Laporta oficialitzi la seva entrada en política, ens convertirem en la tercera força política del Parlament. Deixa'ls que bordin ara que encara els fa cas algú. Nosaltres al nostre rotllo i els Carods i el Putxis i els Vendrells que segueixin amb el PSOE que és on acabaran tots en un parell de legislatures, sinó abans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.