directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 18:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Els barcelonins no compren congelats per por a una segona apagada

Els més perjudicats són els venedors del mercat de l'Estrella de Gràcia

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

No s'han acabat els maldecaps per aquells que van patir l'apagada a Barcelona. Ara, per una banda els consumidors no estan disposats alhora d'omplir de nou la nevera o el congelador, per por a una nova apagada i conseqüentment, perdre-ho tot de nou. D'altra banda, els botiguers de productes frescos s'estan desesperant per la baixada espectacular de les vendes. El Mercat de l'Estrella està ubicat en una de les zones més afectades per la interrupció del subministrament elèctric i on la majoria de veïns van patir l'apagada durant tres dies ha motivat un descens de vendes notori.
nevera buida congelador frigorific
Nevera buida

Comparteix
   


Etiquetes
Moltes famílies de Barcelona han perdut tot el que tenien a la nevera degut a la històrica apagada. El fet de perdre tots els aliments congelats i de la nevera que no t'has pogut menjar, no només fa molta ràbia sinó que et crea una sensació d'impotència que no vols tornar a sentir.

Dit i fet, ara la gent és està poc disposada alhora de reomplir els seus frigorífics. Amb la por al cos que el subministrament elèctric torni a fer-se fonedís ha fet que les vendes de productes frescos hagin caigut en picat al mercat de l'Estrella de Gràcia, un dels barris més afectats per l'apagada. Han registrat la pitjor setmana de vendes de tot l'any, i molts paradistes exclamen que una setmana més així i no saben si els sortiran els números.

Si ja costarà que molta gent rebi indemnitzacions, aquestes pèrdues, també a conseqüència de l'apagada, ningú les solucionarà. Carnisseries i peixateries buides i les seves dependentes amb els braços creuats i un estat d'indignació que no només no acaba de marxar sinó que augmenta per moments.

Ubicat en una zona fronterera entre els barris de Gràcia i el Guinardó, el Mercat de l'Estrella, que aquest any celebra el seu cinquantè aniversari, ha patit aquesta setmana parcialment els efectes de l'apagada. Lavabos i càmeres van quedar-se sense llum, cosa que va motivar que una botiga de congelats perdés fins a 4.000 euros en mercaderies. En canvi, les parades van mantenir el servei durant tota la setmana i els seus refrigeradors van poder salvar els productes.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.