directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 09:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Insuficients i paternalistes, així són les indemnitzacions segons els afectats de l'apagada

Consideren que l'actuació política com una maniobra per aturar les mobilitzacions

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La plataforma d'afectats pel tall de llum considera que les declaracions dels polítics sobre les indemnitzacions són "precipitades i paternalistes", segons un comunicat del col·lectiu d'advocats Ronda. Les advocades impulsores de la plataforma denuncien que les indemnitzacions "no es poden fer d'una manera unilateral, sense escoltar els afectats i els seus representants legals", i es pregunten "com es pensa establir els barems per fixar les indemnitzacions", ja que no estan fixats per cap llei.
apagada barcelona endesa
Alguns afectats s'ho prenen am ironia

Comparteix
   


Etiquetes
Divendres us vam anunciar que s'havien fixat unes indemnitzacions des de la Generalitat. Ara, els col•lectius d'afectats responen a aquestes dient que s'han fet sense tenir-los en compte en cap moment. Segons els afectats de l'espectacular apagada a Barcelona, les indemnitzacions tampoc s'ajusten als danys reals. Tot i que no rebutgen les mesures aprovades divendres, consideren que les decisions en aquest sentit s'han pres de manera precipitada. També existeix certa incredulitat respecte a que les indemnitzacions es cobrin de manera immediata.

La plataforma d'afectats pel tall de llum considera, segons un comunicat del col•lectiu Ronda, titlla les indemnitzacions de i les declaracions dels polítics com "precipitades i paternalistes".

Consideren que l'actuació política no deixa de ser una façana. És a dir, segons els afectats, les declaracions semblen més aviat una maniobra per aturar les mobilitzacions dels perjudicats. També no entenen com pot ser que encara avui no es comencin a assenyalar responsabilitats.

En el comunicat de la plataforma es reprodueixen textualment declaracions que apareixen a les pàgines web de la Generalitat i de l'Ajuntament de Barcelona sobre l'abonament i la quantia de les indemnitzacions després de les reunions entre el president de la Generalitat, José Montilla; els consellers Joan Saura i Antoni Castells; l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i la segona tinenta d'alcalde, Imma Mayol, amb el president de Red Eléctrica Española (REE), Luis Atienza, i el conseller delegat de Fecsa-Endesa, Rafael Miranda.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.