directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 08:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Catalunya serà la seu central de l'ONG Naturalistes

L'ONG s'ha presentat a la Universitat Catalana d'Estiu de Ciències de la Naturalesa de Seròs, a Lleida

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

L'ONG internacional Naturalistes sense Fronteres, presentada fa poc a la Universitat Catalana d'Estiu de Ciències de la Naturalesa de Seròs (Lleida), ja és segur que tindrà la seu central a Catalunya. Les primeres accions de NSF es centren en la recerca del bosc sec tropical de Caparo a la frontera entre Colòmbia i Veneçuela, i del Delta de l'Orinoco. Pròximament, també s'afegirà un projecte a la Patagònia.
ong naturalistes
L'ONG Naturalistes

Comparteix
   


Etiquetes
L'ONG internacional Naturalistes sense Fronteres (NSF), s'ha presentat a la Universitat Catalana d'Estiu de Ciències de la Naturalesa de Seròs (Lleida), ja és segur que tindrà la seu central a Catalunya, i el coordinador general serà el naturalista català, Guillem Chacón, segons ha informat avui l'organització.

La presentació de la nova ONG ha anat a càrrec del cap de projectes de l'ONG Geòlegs del Món, Juli Rubio, i de quatre membres de NSF, Mariusa Abreu, del Delta de l'Orinoco, Maurici Jerez, dels andes, David Fernández, de Catalunya i el director de la Universitat, Guillem Chacón, també català, que ha estat escollit coordinador general de l'ONG. Les pròximes presentacions de NSF es realitzaran a la Patagònia, l'Argentina, el desembre i a l'Amazones, a Veneçuela, al març .

Presència arreu del món

La NSF té seus als Estats Units, Veneçuela, l'Argentina, Holanda i Catalunya, i pròximament a l'Àfrica. L'objectiu és cooperar i contribuir en la investigació i protecció de la fauna, flora, les ètnies i els espais naturals dels països en vies de desenvolupament, utilitzant la riquesa biològica com a font de dinamització econòmica i de millora de la qualitat de vida mitjançant el motor que significa la gestió de la naturalesa i el turisme de la fauna i flora.

Les primeres accions de NSF es centren en la recerca del bosc sec tropical de Caparo a la frontera entre Colòmbia i Veneçuela, i del Delta de l'Orinoco. Pròximament, també s'afegirà un projecte a la Patagònia.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.