directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 05:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Catalunya serà la seu central de l'ONG Naturalistes

L'ONG s'ha presentat a la Universitat Catalana d'Estiu de Ciències de la Naturalesa de Seròs, a Lleida

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

L'ONG internacional Naturalistes sense Fronteres, presentada fa poc a la Universitat Catalana d'Estiu de Ciències de la Naturalesa de Seròs (Lleida), ja és segur que tindrà la seu central a Catalunya. Les primeres accions de NSF es centren en la recerca del bosc sec tropical de Caparo a la frontera entre Colòmbia i Veneçuela, i del Delta de l'Orinoco. Pròximament, també s'afegirà un projecte a la Patagònia.
ong naturalistes
L'ONG Naturalistes

Comparteix
   


Etiquetes
L'ONG internacional Naturalistes sense Fronteres (NSF), s'ha presentat a la Universitat Catalana d'Estiu de Ciències de la Naturalesa de Seròs (Lleida), ja és segur que tindrà la seu central a Catalunya, i el coordinador general serà el naturalista català, Guillem Chacón, segons ha informat avui l'organització.

La presentació de la nova ONG ha anat a càrrec del cap de projectes de l'ONG Geòlegs del Món, Juli Rubio, i de quatre membres de NSF, Mariusa Abreu, del Delta de l'Orinoco, Maurici Jerez, dels andes, David Fernández, de Catalunya i el director de la Universitat, Guillem Chacón, també català, que ha estat escollit coordinador general de l'ONG. Les pròximes presentacions de NSF es realitzaran a la Patagònia, l'Argentina, el desembre i a l'Amazones, a Veneçuela, al març .

Presència arreu del món

La NSF té seus als Estats Units, Veneçuela, l'Argentina, Holanda i Catalunya, i pròximament a l'Àfrica. L'objectiu és cooperar i contribuir en la investigació i protecció de la fauna, flora, les ètnies i els espais naturals dels països en vies de desenvolupament, utilitzant la riquesa biològica com a font de dinamització econòmica i de millora de la qualitat de vida mitjançant el motor que significa la gestió de la naturalesa i el turisme de la fauna i flora.

Les primeres accions de NSF es centren en la recerca del bosc sec tropical de Caparo a la frontera entre Colòmbia i Veneçuela, i del Delta de l'Orinoco. Pròximament, també s'afegirà un projecte a la Patagònia.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.