directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Els vins empordanesos s'internacionalitzen

L'editorial 'Vinologue' publica una guia en anglès dels vins i cellers de l'Empordà

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

L'editorial 'Vinologue' publica 'Vinologue Empordà', una guia en anglès sobre la producció vitivinícola i enoturística empordanesa, que inclou 59 cellers i 260 vins. El llibre forma part de la col·lecció 'Vinologue', elaborada per l'expert en vins Miquel Hudin, que també ha escrit sobre petites regions de Croàcia, Bòsnia i Sud-àfrica. La guia té 360 pàgines en color i consta d'una introducció general sobre la història i la llengua de la regió, el perfil de cada celler amb informació sobre les visites i dades de contacte, i una nota de cada vi. A més, s'adjunten les coordenades de GPS i un codi QR per obtenir la informació des del mòbil. La publicació també està disponible en l'edició digital.

Comparteix
   


Etiquetes
'Vinologue Empordà' vol potenciar i donar a conèixer arreu del món la producció i elaboració de vins de l'Empordà, la majoria dels quals estan integrats a la Denominació d'Origen Empordà, i fer de la regió catalana un destí turístic vinícola, que vagi més enllà del sol i platja de la Costa Brava. El llibre es pot trobar a cellers, botigues de vi, restaurants i hotels de les comarques gironines, i l'edició electrònica es pot obtenir a través d'Apple, Amazon i Barnes&Noble, segons han informat els seus creadors en una nota de premsa.

La col·lecció 'Vinologue', impulsada per l'autor i expert en vins Miquel Hudin, investiga la cultura vinícola de petites regions com ara la Dalmàsia, a Croàcia, Herzegovina, a Bòsnia, o Stellenbosch a Sud-àfrica, a través dels grans vins de la zona. Va començar el 2007 amb l'edició de Dalmàsia, i fins ara ha publicat quatre guies.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
mario fletxa barna
14 d'agost de 2012, 09.34 h

Vinga Catalunya arreu del món, sense complex, com si ja tinguéssim Estat. Tot en clau d'estat, com ja va fer ERC en el tripartit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Robert fletxa Castelldefels
13 d'agost de 2012, 19.58 h

Em sembla una molt bona iniciativa. A Catalunya tenim uns excel·lents productes agroalimentaris, i s'han de donar a conèixer com una part sustancial del nostre patrimoni. A l'empordà, a més d'excel·lents vins, també hi tenim, per exemple, un excel·lent oli d'oliva, sense oblidar-nos també de l'arròs de Pals (al Baix Empordà), tots aquests productes (i d'altres), són d'una gran qualitat i s'han de promocionar el millor possible.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.