directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 16:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Ja està en marxa el VI Campus de la Llengua catalana

El Campus començà el passat 26 de juliol i acabarà el 17 d'agost

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Campus de la Llengua Catalana ofereix als estudiants estrangers la possibilitat d'aprendre català, gràcies als cursos de llengua i a la participació en un ampli ventall d'activitats. L’activitat va destinada a qualsevol estudiant universitari no catalanoparlant interessat en el català i en la cultura que s'hi expressa. El campus tindrà lloc a Artà del 26 de juliol al 7 d'agost; continuarà a Canillo (Andorra), del 7 al 15 d'agost i finalitzarà a Barcelona, del 15 al 17 d'agost.
campus llengua catalana
Cartell del Campus de la llengua catalana del 2002

Comparteix
   


Etiquetes
De la col·laboració entre el Govern d'Andorra i l'Institut Ramon Llull en torna a sorgir, ja és la sisena edició, el Campus de la Llengua Catalana. Aquest Campus ofereix als estudiants estrangers la possibilitat d'aprendre català, gràcies als cursos de llengua i a la participació en un ampli ventall d'activitats culturals i de lleure, la possibilitat d'integrar-se en el teixit social i el context natural de Mallorca i Andorra i poder viure plenament en català durant uns dies. Aquesta immersió lingüística i cultural permet ampliar en gran manera els coneixements de llengua catalana i de la cultura que s'hi expressa. El campus tindrà lloc a Artà del 26 de juliol al 7 d'agost; continuarà a Canillo (Andorra), del 7 al 15 d'agost i finalitzarà a Barcelona, del 15 al 17 d'agost.

L’activitat va destinada a qualsevol estudiant universitari no catalanoparlant interessat en el català i en la cultura que s'hi expressa, sempre que hagi cursat un mínim de 60 hores d'estudis de llengua catalana en qualsevol universitat de fora del domini lingüístic i acrediti un coneixement i un domini bàsics de català oral. Els assistents, fins a un màxim d'una trentena, gaudeixen de cursos de llengua de nivell elemental i intermedi i de cursos sobre aspectes de la cultura dels països que s'expressen en llengua catalana (sociolingüística, art, literatura, geografia i història, cultura popular, música, dansa, medi natural, etc.). A més, els horabaixes, els vespres i les nits, i els caps de setmana, es prepara una oferta diversa d'activitats culturals i de lleure que propiciïn la pràctica de la llengua catalana.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.