directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 09:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Mallorca acollirà el primer festival de la cançó contra la piscina de Pedro J.

El curiós festival de la cançó porta per títol "Festival de Cançó sa Marjal 2007"

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Ni Benidorm, ni San Rem ni Vinya del Mar. El futur de la cançó d'estiu passa per Mallorca, on diversos partits, organitzacions i entitats de l'Illa han organitzat per al pròxim 25 d'agost un festival de la cançó “en homenatge” a la piscina més famosa de l'estiu, la de Pedro J. Ramírez.
La intenció dels organitzadors és la de permetre que “la societat s'expressi” i “oferir una possibilitat perquè la creativitat popular es manifesti sobre un escàndol que ja s'ha convertit en la mofa de l'estiu”
Ni Benidorm, ni San Rem ni Vinya del Mar. El futur de la cançó d'estiu passa per Mallorca, on diversos partits, organitzacions i entitats de l'Illa han organitzat per al pròxim 25 d'agost un festival de la cançó “en homenatge” a la piscina més famosa de l'estiu, la de Pedro J. Ramírez.

La iniciativa d'aquest curiós festival de la cançó, sota el títol "Festival de Cançó sa Marjal 2007, la costa és de tots!", té per objectiu, mitjançant les cançons participants, demanar a les institucions pertinents que adoptin les mesures “efectives perquè el dret de passejar per la zona pública marítima-terrestre de la costa i pels camins públics de l'interior de Mallorca sigui respectat”. Aquesta celebració musical i estiuenca tindrà lloc el pròxim 25 d'agost a la platja de Sa Marjal, el mateix lloc on l'estiu passat va transcórrer la manifestació ecologista contra la famosa piscina. Segons informa l'organització del certamen, podrà participar qualsevol tipus de música i d'estil, sense distinció entre músics i afeccionats, sempre que la lletra faci referència a la protecció del litoral i els excessos ecològics del director de El Mundo.

La intenció dels organitzadors és la de permetre que “la societat s'expressi” i “oferir una possibilitat perquè la creativitat popular es manifesti sobre un escàndol que ja s'ha convertit en la mofa de l'estiu”. La direcció de "El Festival de Cançó sa Marjal 2007, la costa és de tots!" pensa que amb la vetllada musical es posarà “en evidència, per mitjà del sarcasme, al totpoderós” Pedro J. Ramírez, qui continua presentant “les organitzacions, col·lectius i persones de Mallorca” que reivindiquen l'ús públic de la línia de costa com "terroristes o batasunos”. L'organització del festival no descarta repetir el festival “cada estiu fins que el Govern de Rodríguez Zapatero i la ministra Cristina Narbona abandonin el complicitat, la picardia i el tripijoc i apliquin, com és la seva obligació, la Llei de Costes vigent sense excepcions ni privilegis de cap classe”.

Com participar

Qui desitgi participar haurà d'enviar les lletres de les cançons, abans del 20 d'agost, a la següent adreça: cancodelapiscina@hotmail.com. El primer premi consistirà en 1.000 euros, el segon en un vestit de bany, ulleres i aletes, i el tercer en un exemplar de la revista El Jueves i una abraçada.

Les entitats que donen suport el festival

A dia d'avui, aquestes són les institucions o empreses que han donat suport el festival de la cançó contra la piscina pedrojotiana: Gadma, Els Verds, el PSM, JEN, ERC, JERC, Independents-ERC de Binissalem, l'Obra Cultural Balear, UOB, CGT, el Lobby per la Independència, la Plataforma Pro Camins Públics i Oberts, la Plataforma Salvem Ca Tàpera, l'Ateneu Gabriel Buades, Amics dels Torrents, el Grup d’Agricultura Ecològica, la Associació s’Alzina i Roques sense ciment.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Juli fletxa Barcelona
31 de juliol de 2007, 13.04 h

Molt bona iniciativa. Ja és hora que s´acabin els privilegis dels rics a tots els PPCC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.