directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC-Breda demana al president Mas que vagi cap a la independència

En una carta enviada per la secció local, insta el president a encetar "el camí cap a la independència"

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

La Secció Local d'ERC a Breda ha enviat una carta al president de la Generalitat, Artur Mas, demanant que "enceti el camí cap a la independència del nostre país" i deixant clara la nul·la viabilitat del pacte fiscal com a projecte de futur. Els republicans, que van votar en contra de la moció de suport al pacte fiscal que es va debatre al ple del passat 30 de juliol, asseguren que no es pot enganyar la ciutadania amb un "viarany impossible", i recorden que l'escanyament de l'administració catalana ha provocat el tancament de les urgències al CAP de la població i ha fet apujar les taxes de l'escola bressol.

Comparteix
   


Etiquetes
La carta enviada és la següent:
 
"M. Hble. President de la Generalitat de Catalunya Sr. Artur Mas,
 
El passat dia 30 de juliol, al Ple de l’Ajuntament de Breda, l’equip de govern va presentar una moció de suport al Pacte Fiscal. Independentment de la posició del nostre partit, els quatre regidors del nostre grup van votar en contra d’aquesta moció. Ja aleshores, el ministre espanyol d’Hisenda havia titllat el Pacte Fiscal “d’inoportú” amb to sorneguer, i ja es veia clara una oposició del govern espanyol a les peticions del Parlament de Catalunya. És evident que dos no pacten si un no vol.
 
Com a representants polítics de bona part dels ciutadans del municipi –i amb vocació de treballar per a la totalitat dels 3781 bredencs- ens veiem amb la obligació d’actuar amb responsabilitat. I és qüestió de responsabilitat no engrescar la ciutadania amb viaranys impossibles. Responsabilitat és, també, tallar de soca-rel qualsevol rèmora que obstaculitzi el benestar dels nostres ciutadans. La política de retallades, fruit de l’escanyament de l’administració catalana, ens ha tancat les urgències del CAP i ha fet apujar les taxes de l’escola bressol, només per posar alguns exemples proper a nosaltres. Mentrestant, -i mentre es parla de solidaritat amb altres territoris- desenes de bredencs depenen de la tasca desinteressada i abnegada dels voluntaris de Càritas.
 
Havent deixat clara la nostra oposició a un projecte que constatem sense futur, aprofitem per oferir-nos com els més lleials servidors, per damunt de qualsevol diferència partidista, si enceta el camí cap a la independència del nostre país".



COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
ISABÓ fletxa BARCELONA
17 d'agost de 2012, 14.53 h

# ¿Per què ens discutim per rucades... "teves..meves", si el que està en joc, és la INDEPENDÈNCIA del nostre país de LA MÀ INQUISITORIAL que l' ofega.. fins deixar-lo sense respiració, ni pà ni aigua? . ESQUERRA es va emborratxar de sí mateixa i va perdre CATALUNYA de vista --perdent el nord i la mida-- . Va tenir "poder" i diners.... i va ser per anar a pitjor "ella" i el país. Que no ho oblidin ni ells -NI ELS ALTRES- . Alguns dels què, van sortir a L' A... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
ISABÓ fletxa BARCELONA
17 d'agost de 2012, 14.34 h

Estimat president de la Generalitat de Catalunya, senyor ARTUR MAS: Vos, com a cap del govern català feu legitimament la vostra política, tal com vos l' enteneu i com el món del NEGOCI i FINANCER "catalans", us permeten fer (que sempre és ben poc).. ja que JUSTAMENT "això" és el mal de gravetat -sembla que PERENNE- en el nostre país. Tenim un món financer molt curt, per molt endreçat, de lletra clara i a poc a poc.. que treballi... "amb por de fer-... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
PereelDigne fletxa Granollers
16 d'agost de 2012, 20.23 h

#8 #7 Ja es veu que la teva ceguesa no et permet veure-hi més enllà. A ERC hi ha hagut canvis importants però alguns que heu anat a parar a SI no ho voleu acceptar. No hem votat el pacte fiscal sinó el concert econòmic com un estadi de transició cap a la independència, perquè és molt diferent ser lliures i pobres que ser lliures i tenir recusos. A més, et recordo que ja a l'etapa d'Àngel Colom, ERC ja demanava el concert i suposo que llavors sí que hi estaves d'acord si ja ens votav... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Josep Català fletxa Catalunya !!*!!
16 d'agost de 2012, 01.46 h

#7
crec que el que t'equivoques ets tu!!!!! Nova direccio d'esquerra????
Si son tots els mateixos que l'anterior i aquests han pactat i votat el pacte fiscal, de que esteu parlant???
Apa, bona nit i tapat!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Josep Català fletxa Catalunya !!*!!
16 d'agost de 2012, 01.38 h

#6 Fidelitat dius???
Jo era votant d'ERC quan amb el meu vot van fef President a en Montilla.....i esta clar que vaig ddixar de cotar-los. 8 anys sense parlar d'independència.......un pel vergonyòs per un partit "independentista",no???
Fidelitat a algú que em traiciona, ni de conya....tu fes el que et sembli!!!!
Els de SI no volem tombar Esquerra, nomes opinem el que veiem, i perdona pero quedeu retratats amb les accions que feu.
Per cert....... A la mani de l'once de Setembre demanareu el... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
PereelDigne fletxa Granollers
15 d'agost de 2012, 20.11 h

#1 T'equivoques de mig a mig. ERC ja fa temps que està treballant durament per la nostra independència, especialment des del canvi de directiva. Que no escoltes els discursos de l'Oriol, de la Marta o del Tardà?
Ah, i per fer valoracions polítiques, no cal que parlis dels genitals masculins ni en sentit figurat ja que els d'ERC tenim tot el que s'ha de tenir i tot molt ben posat i independentment d'això, seguim lluitant per una pàtria lliure i justa.
Una abraçada amical als companys i co... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
JoanMartí fletxa Abrera
15 d'agost de 2012, 10.45 h

Jo fa 23 anys que soc militant d'Erc i mai m'ha passat pel cap marxar a grupets d'opinio divergent que volent tombar ERC, com ara Si o Reagrupament, tots els partits tenen epoques dolentes i Erc com a partit politic no es diferent, pero hi ha una cosa que es diu fidelitat i aixo esta per sobre de tot, de totes maneres els que van marxar alguns volien seguir cobran a costa de les il.lusions dels de bona fe.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
mario fletxa barna
15 d'agost de 2012, 10.32 h

#3 Es nota que no ets d'ERC, el millor partit del món, dèixa-m'ho dir, perquè entre traïdors i tontos del cul no aniriem enlloc. Els d'Esquerra sabem perfectament quina és l'estretègia a seguir, no solament diem independència sinó que donem mesures i coneixements per fer-la, i si no ho tens clar entre a la seva Web i ho sabràs, nosaltres ens informem de tot el que cal i si un partit fa tants anys que lluita per la llibertat de Catalunya alguna cosa sabrà més que els altres, que per ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
pasbort fletxa Vila-real
15 d'agost de 2012, 10.12 h

Però....si SON CEGOS SORDS i MUTS a més de ser COVARDS això sí per esclafar als POBRES SI QUE SON VALENTS i.... ho serà fins el dia de demà del 2014!!!!.

Cada ciutadà de la terra catalana o deuria de tenir clar....JO ESTIMO AQUESTA ACTUALITAT que tenim i dura... i dura...dons em plego de braços...i que TREBALLEN ELS ALTRES...o...JO ESTIC CANSAT DE SER UN ESCLAU I QUE TAMBE HO SIGUIN ELS FAMILIARS I AMICS...
CANSAT QUE ELS RICS CADA DIA VULGUEN SER MES RICS ROBANT FINS L´ALE DELS POBRE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jaume P. fletxa Sabadell
15 d'agost de 2012, 07.56 h

Doncs vaja uns els d'ERC per demanar-li a Mas aquest esforç, cal recordar que els independentistes mes convençuts que ni havia a ERC ara estan a SI , a les CUP o directament a casa seva desencantats, però malgrat la poca fe que tinc en ERC, crec que cal felicitar als mil·litants de Breda per aquest gest aïllat contrari a l'estratègia d'Oriol Junqueras que porta mesos esperant que Mas trenqui amb Alicia Sánchez Camacho per entrar a formar un nou govern de ves a saber que.

I per l'objecti... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.