directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 06:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ICV, lliçó de democràcia al Govern amb Eurovegas

Demana la compareixença de Sheldon Adelson al Parlament perquè expliqui el projecte d'Eurovegas"directament als representants del poble català"

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

ICV presentarà al registre del Parlament una sol·licitud de compareixença del magnat Sheldon Adelson perquè expliqui a la cambra "els seus projectes d'inversió a Catalunya", en referència a Eurovegas, i aclareixi "les investigacions a les que està sotmès per possibles delictes greus". Segons la formació els motius de la compareixença serien explicar el projecte i detallar quines lleis, estatals i catalanes demana modificar, a més, de com el projecte afectaria els terrenys del Parc Agrari del Baix Llobregat. A més ICV vol combatre així “la postura tancada del Govern de la Generalitat a facilitar cap informació sobre la possible implantació del projecte Eurovegas a Catalunya" i per "obligar els grups parlamentaris a votar-hi a favor o en contra".
 

Comparteix
   


Etiquetes
La formació a través d'un comunicat, assegura que considera "molt greu" que el Govern "negociï i doni totes les facilitats a un presumpte delinqüent, a qui ha tractat gairebé com un cap d'estat en les seves visites a Catalunya, mentre els estats més poderosos del món el tenen sota sospita". La compareixença podrà tenir lloc per videoconferència.

Els ecosocialistes també volen que Adelson doni explicacions sobre els motius pels quals està sent investigat pel Departament de Justícia dels Estats Units, per la 'Securities and Exchange Comission' també dels Estats Units, i per l'estat nord-americà de Nevada, i també sobre els motius pels quals diverses empreses subsidiàries de Las Vegas Sands han estat investigades i multades pel govern de la Xina.

La votació de la compareixença es podria produir el mes setembre, precisament quan Adelson ha anunciat que adoptarà una decisió sobre la instal·lació d'Eurovegas. També al setembre el Parlament s'haurà de pronunciar, ha recordat Bosch, sobre la petició d'ICV-EUIA de compareixença de tots els consellers del Govern perquè expliquin com el projecte Eurovegas afecta les seves competències.
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
CLB fletxa Barcelona
17 d'agost de 2012, 10.04 h

–La possible instal·lació d’un Eurovegas al meu país m’enfurisma tant que voldria combatre-la fins i tot fora de la llei.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Pepo fletxa Terrassa
16 d'agost de 2012, 10.53 h

De ben segur que aquest proto-projecte, no ha estat mai massa viu, però des d´el cap dels autonomistes Aguirre i Mas, han pensat que això els donava un amica d´aire mentre es va agreujant la situació socio-econòmica tant del nostre País, com la de la capital del país veí.

Tant els d´ICV com els d´ERC, son els que han estat més encertats en tot aquest procés i finalment estan posant les cartes damunt la taula, per tal de desmontar la mentida de tota aquesta bajanada de totxo, joc d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
mario fletxa barna
16 d'agost de 2012, 10.42 h

Molt bé Iniciativa, espero que us faran cas, la qual cosa té molt a dir del govern de CIU.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordi fletxa CATALUNYA
15 d'agost de 2012, 23.07 h

Doncs mira,per una vegada estic d'acord amb ells.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Lluís fletxa BCN
15 d'agost de 2012, 20.23 h

Eurovegas està mort


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.