directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 08:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Segons Mas, CiU es podria haver trencat per les diferències amb Duran

Artus Mas ha reconegut el mal tràngol que ha passat la federació

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

És una realitat. Artur Mas i Josep Antoni Duran i Lleida van estar a punt de partir peres per les seves diferències sobre l'estratègia de la federació a Madrid. Així ho ha reconegut Artur Mas que, en un to salvador, que la capacitat de pacte entre ell i Duran van fer possible la continuïtat de CiU. Així, Mas va assegurar que la federació va passar per un moment difícil però ha volgut remarcar que se n'ha sortit per la capacitat d'acord entre els dos socis.
El "mal rollo" que hi ha dins de CiU no era un "invent periodístic". Artur Mas va explicar ahir que la federació que formen Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i Unió Democràtica de Catalunya (UDC) es podria haver trencat per les diferències dels seus líders per les divergències en l'estratègia a seguir a Madrid.

En un to salvador, Artur Mas va dir que la capacitat de pacte entre ell i Antoni Duran Lleida, que van superar les seves diferències sobre l'estratègia política a Madrid, van fer possible la continuïtat de CiU. Així, Mas va assegurar que la federació va passar per un moment difícil però ha volgut remarcar que se n'ha sortit per la capacitat d'acord entre els dos socis.

El líder de CDC assegurà que ningú del seu entorn volia la ruptura amb Unió i s'ha mostrat convençut que els democristians tampoc la volien. Tot i això, ha recordat l'escissió del PNB per il•lustrar el que podia haver passat. Amb tot, Mas creu que el pacte ratificat per l'executiva de la federació per fixar les línies mestres d'actuació en la política espanyola ha garantit la continuïtat de la federació nacionalista en un moment difícil.

D'altra banda, el president de CiU ha tret importància al fet que Jordi Pujol consideri que el seu fill Oriol té qualitats per ser candidat a la presidència de la Generalitat. Mas ha volgut deixar clar que en aquest moment ningú es planteja el debat del seu relleu al capdavant de Convergència.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Joel fletxa Vilanova
7 d'agost de 2007, 11.10 h

El que li interesa a Duran és tenir la seva mulata cubana ben aprop o poder anar quan vulgu a veurela a Cuba sense que el grabin les cameres de Fidel,jeje i a el Mas ja li va bé que faci escapadetes,,així tots contens


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
1 d'agost de 2007, 09.35 h

Encara que les JNC diguin que són independentistes, quan siguin "grans" seran simplement regionalistes, com en Mas i en Duran. ¿No creieu que aquests dos no voldrien ser ministres, tot i que la llufa se li pengi al Duran?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jo fletxa BCN
31 de juliol de 2007, 20.51 h

Si no ha estat ara, serà en breu. No és sostenible que dins un partit hi hagi qui es declari obertament independentista (JNC) i qui es mor de ganes de ser ministre encara que sigui del PP (Duran).


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Patxitxo fletxa Barcelona
31 de juliol de 2007, 18.06 h

No havia vist mai ningú tan ben plantat ni tan brillant com el nostre Josep Antoni Duran i Lleida contemporani i les seves campanyes de degoteig per a fer-se i conservar un espai en la ment dels votants. Llàstima que Sigmund Freud ja no visqui!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Marc E fletxa Barcelona
31 de juliol de 2007, 15.55 h

CIU s´està a punt de trencar i el mitjans passen de puntetes sobre la notícia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.