directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 09:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Xavier Trias: Un 11S a favor de la independència, del pacte fiscal i en defensa de Catalunya

Contradiu a Joana Ortega i creu que ''és molt important'' ser capaços de trobar el màxim comú denominador davant la Diada

Comentaris 18  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha sortit al pas sobre el debat de les característiques que ha de tenir la manifestació de l'11 de setembre i s'ha posicionat d'una manera clara a favor d'aconseguir una mobilització el més unitària possible en defensa de Catalunya. Trias ha dit que ''és molt important'' que tots els agents polítics, socials, econòmics i la societat civil en general siguin capaços de trobar el ''màxim comú denominador'' per definir un lema per a la Diada i després cadascun es manifesti com vulgui, sigui a favor del pacte fiscal, a favor de la independència o del que vulgui. L'alcalde ha dit que el més important de tot és la defensa de Catalunya i aquest és un crit de tothom.
L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias
L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias
© @ACN

Comparteix
   

L'alcalde de Barcelona ha defensat la necessitat de que tots plegats, el conjunt de la societat civil i la classe política, ''siguin capaços'' de trobar ''un màxim comú denominador''' que sota un únic lema aglutini la màxima unitat possible.

Sense expressar quin lema podria ser aquest, Trias ha dit que ''el més important'' és que tot sigui un crit ''en defensa de Catalunya'' i que després cadascun que es manifesti pel que vulgui sigui pel pacte fiscal o per la independència''. S'ha de fer una manifestació on hi càpiguen tots els ''ets i uts'' de l'11 de setembre .

Xavier Trias ha afegit que ''seria molt trist'' que davant la Diada es projectés una manca d'unitat i per això ha apostat perquè entre tots es tingui la capacitat de trobar una solució per fer una mobilització ''el màxim d'unitària possible'', sempre i quan que per trobar aquest màxim comú denominador no es faci sota un lema ''descafeïnat'' perquè sinó es perdria el ''sentit''.

Per últim, l'alcalde de Barcelona ha reflexionat sobre la necessitat de què ''en comptes d'augmentar les diferències s'han de buscar les màximes aproximacions'' perquè la veu de Catalunya sigui ''forta i clara'' davant del món.

L'alcalde de Barcelona ha fet aquestes declaracions minuts abans de començar un recorregut pels carrers de Gràcia i visitar els guarniments de les Festa Major de Gràcia. L'alcalde ha visitat la nova seu de la Fundació Festa Major de Gràcia, ubicada al carrer Alzina del mateix barri gracienc de la capital catalana.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#19
Maria fletxa Gràcia
18 d'agost de 2012, 13.28 h

"en defensa de Catlunya" ...! CiU segueix amb la seva ambigüitat de sempre. No es mullaran mentre no hi hagi una força independentista amb més escons que ells.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Anna fletxa Barcelona
17 d'agost de 2012, 13.26 h

Aprofitant que ens reunirem per reivindicar, proposo fer una llista ben llarga i així d'un tret matem molts pardals. És que fa peresa això de manfestar-se, oi, i ja que hi som. Jo proposo cridar també ben fort que, a més dels clàssics i els de xocolata, volem també Donuts de maduixa. Estic convençuda que CiU, sempre tan clars i compromesos quan es tracta de defensar causes difícils s'hi sumaran sense dubtar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Narcs fletxa barcelona
17 d'agost de 2012, 12.03 h

El contingut d'aquest comentari està ocult perquè ha estat considerat inapropiat pels lectors de directe!cat
Mostra'l


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Jepis fletxa Igualada
17 d'agost de 2012, 11.50 h

De Trias no podria m "triar-ne" un de millor!. Te el cap ben moblat i els peus ben arrelats i al cor..., l'amor per una Barcelona i una Catalunya rica, plena i sobirana! compromès crec jo, per la llibertat de Catalunya com el que +.
CiU, i el País necessiten + Trias i - Ortegas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
mario fletxa barna
17 d'agost de 2012, 11.20 h

EP ! no ens enganyem, l'11 de setembre sempre ha estat la reivindicació de la independència, que busquin un altre dia per fer la del concert econòmic, però que es digui així , concert ecinòmic sinó, via fora, que s'ho fassin els convergents que són els que han de pactar amb madrit.
11 de setembre estelades per tot arreu i el Lema IDEPENDÈNCIA com sempre i espero serà l'última mani.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Jordi fletxa Berga
17 d'agost de 2012, 11.20 h

El lema de la manifestació ja està consensuat de fa dies:
"CATALUNYA NOU ESTAT D'EUROPA"
Si els convergents s'hi volen afegir o no, és cosa seva...


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Lluís Pedrola Noguer fletxa la Llagosta del Vallès
17 d'agost de 2012, 10.59 h

Coneixem molt rebé la nostra història, sobre tot des del 24 de juny de 1412, per tant ho tenim tot conegut, pensat, digerit i viscut. No ens deixem enredar, no escoltem a ningú, nosaltres a la nostra, única veritat: la INDEPENDÈNCIA, ja, ara mateix!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
17 d'agost de 2012, 09.36 h

Els que viviu a Barcelona caldria PENJEU LA ESTALADA al bostra Balco ho finestra Botiga Restaurant feu sapiguer que Barcelona VOL LA INDEPENDENCIA DE Catalunya i no vol més Retallades Socials ,, no vol sapiguer res més amb Espanya de Rajoy el amic de Artir Mas que tenen PACTES FETS JUNTS


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Juli fletxa Barcelona
17 d'agost de 2012, 08.53 h

Hem d'anar a favor de la independència, no pas del pacte fiscal. Deixeu-vos de punyetes i aneu per feina, senyors de CiU, d'una maleïda vegada. El temps va en contra nostre, no feu més l'enze ni ens el feu fer a nosaltres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
zapata fletxa aviat digne i lliurè
17 d'agost de 2012, 01.08 h

jo ho que eh eh sooc l´alcaldeee de to-ots eh els barcelo-oninss,el que he he vull es una-a diade-e , civicaa-a i pe-er damu-un de to-ot,que ni-inguú embru-uti els carre-ers de-e la ciu-utat , ni-i tren-qui-iii apara-doors, ni-ii es pixí-íí a les can-toonades no fo-os ca-as que-e , le-es proos-titute-es agafe-si-ín una-ha infec-cióó i colap-ce-e-sin la valle-e de hebro-o-on.E-em de-he doo-na-ar una bo-o-na imat-ge-eee i no aixe-ca-ar gai-ré-é la ve-ú-ú no fo-os ca-as que els que-... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.