directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 18:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

No a la independència de Catalunya (I): el Grup Planeta

El diari del grup Grup Planeta dirigit per un propagandista ultra i català “amargat”, Paco Marhuenda, intenta salvar Espanya falsejant la realitat

Comentaris 28  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 15 vots )
carregant Carregant

La portada d’ahir  de “La Razon” mostra l’anagrama d’ETA amb la frase “El càncer d’ETA” el seu particular homenatge a la concessió del tercer grau penitenciari al pres d’ETA Iosu Uribetxeberria i la seva sortida en llibertat, quant resulta que el Govern Espanyol fa el que diu la  llei, però el diari en qüestió manté una particular guerra salvatge contra tot allò que divergeix d’Espanya. “La Razon” o mes ben dit “La Sin Razon” és una mostra més de la transició mal feta a l’Estat Espanyol, una empresa feta sota el franquisme, que aprofita la transició pactista espanyola per rearmar les seves conviccions i que desprès de trenta anys de democràcia segueix fent el mateix periodisme de principi de la dictadura franquista. Espoli a Catalunya per defensar una Espanya més retrograda que mai.
 





Comparteix
   


Etiquetes
Amb odi és impossible reconciliar

El diari que dirigeix Paco Marhuenda ha centrat tots els seus esforços en publicar portades extremes per incitar un orgull espanyol no del segle XXI sinó el de ple franquisme, portades contra l’avortament, contra qualsevol acord per buscar la pau a Euskal Herria, contra Catalunya i  contra la immersió lingüística, en definitiva un diari al servei de l’Espanya més carca i patrocinat per una empresa feta a Catalunya. El grup Planeta s’ha convertit en una multinacional que aposta clarament contra el país que l’ha acollit i li ha permès ser on és, i que fins hi tot va a va atorgar, paradoxes de casa nostra,  la creu de Sant Jordi al president del Grup, José Manuel Lara Bosch, el 2007.

El Grup Planeta, tota una maquinaria contra la independència de Catalunya

El Grup Planeta manté diferents empreses que promocionen  la cultura catalana, i sempre ha fet aportacions per intentar cobrir una imatge, com va ser per exemple, l’època que va mantenir la capçalera del diari AVUI, però la seva aposta és la d’ una Espanya forta i unida amb una Catalunya dormida dins seva.
Mentre destina “quatre duros” per fer veure que professa estima a Catalunya, destina milions d’euros a un imperi audiovisual que defensa una Espanya encallada en un passat franquista. A  la seva manera, la Familia Lara ja està be amb Déu, paga una penyora a Catalunya i posa el seu imperi al servei d’una Espanya gran, lliure, i sobretot, indivisible.
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#30
13 de desembre de 2012, 19.19 h

NO COMPRARE MES LLIBRES DE LA EDITORIAL PLANETA I JA HE CANCELAT LES DOS SUBSCRIPCIONS, NO DONARE NI UN DURO A AQUEST SR. QUE ATIA L'ODI CONTRA CATALUNYA


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
13 de desembre de 2012, 19.17 h

HE CANCELAT LES DOS SUBSCRIPCIONS QUE TENIA DE pLANETA, I NO COMPRARE MES LLIBRES DE UN SR. QUE ATIA L'ODI CONTRA CATALUNYA


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Emili fletxa Terrassa
22 d'agost de 2012, 23.15 h

#23 . . . .et CONTESTO . . . PER QUE ESPANYA ENS ROBA massa, i A TU TAMBÉ. Per que Espanya no ens deixa parlar en el nostre indioma, que no és el castellà, et recordo que som a Catalunya i el nostre idioma és el CATALÀ, i el teu quin és ? . . . . Vet aquí la diferència ! ! ! ! no et sents gens català i segurament vas haver de deixar el teu poble per a poder menjar, cosa que lamento molt. Ja m'imagino que has hagut de treballar però ho has fet aquí a Catalunya , per que aquí hi h... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
22 d'agost de 2012, 02.33 h

#26 Massa dades per a uns caps massa petits per a capir quelcom més que quatre insults grossers, esperonats per aquells informadors de pa sucat amb oli com són La Razón, Telemadrid, Tele5, TVE (ara que ha demostrat estar en mans del PP), etc. ... que l'únic que persegueixen és anar mentint, i mentint, i mentint a la mida dels interessos d'aquesta España seva, que volen tan UNA (perquè la 'grandesa' ja fa moltes hores que l'han perduda, i la 'llibertat'... què dir-ne, si estan ben atrapa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Resolt fletxa Catalunya
21 d'agost de 2012, 09.23 h

#23 Nosaltres som els feixistes? Per què? perquè volem ésser un estat? perquè fem tots els possibles per preservar la nostra llengua en un estat on s'intenta sistemàticament anorrear-la? Perquè exigim que a casa nostra es retoli TAMBÉ en català? Perquè volem poder viure plenament en la nostra llengua (que només és una i que té el mateix nom que els habitants d'aquesta petita porció de la Península ibèrica)? Per què som feixistes? respon!
Nosaltres no perseguim ningú, no som la ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
toni fletxa vic
20 d'agost de 2012, 19.17 h

Que diu aquest que el castellà és el perseguit !!!!! el parlen 300 milions de persones té tots els mitjans econòmics , materials etc.. diversos estats el protegeixen i aquest ens diu fascistes per defensar el nostre idioma que com a màxim té 12 milions de parlants ?
Vols un consell si tant preocupat estas ,perquè no marxes a filipines a tornar-los a colonitzar ,ho saps que aquella colla ja no parlen en castellà?
Tots els filipins deuen ser fascistes ,perquè mira que deixar de parlar... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Jordi fletxa CATALUNYA
20 d'agost de 2012, 16.33 h

#23 N'hem après de vosaltres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
20 d'agost de 2012, 12.54 h

Muchos de vosotros no soys más que fascistas, al igual que Franco pero ahora persiguiendo a todos los ciudadanos que somos tan catalanes como españoles y que no os reímos la gracia. Si tan noble y legítima es vuestra propuesta, que no os lo discuto, deberiais actuar con el ejemplo. Si el pueblo de Catalunya de verdad apoyo éstas ideas, entonces no entiendo porque hace falta tal persecución de cualquier símbolo de España o del Castellano.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 27
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
mario fletxa barna
20 d'agost de 2012, 09.40 h

"Deixeu-los que no saben el que es fan, que sabrà aquest animaló si es menja tot el que li posen al plat"


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Resolt fletxa Catalunya
20 d'agost de 2012, 00.19 h

#14 D'entrada, te'n pots anar a prendre pel sac.

I després, xerres molt per ser que no saps ni escriure en la teva llengua (i això que disposa de multitud d'eines per difondre's, no com la nostra, a la qual intenteu anorrear per tots els mitjans).


Valora aquest comentari:   votar positiu 28   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.