directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 10:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Víctor Alexandre, Montserrat Carulla, Bep Cabré i Cesk Freixas promocionen Puigverd Decideix

La plataforma que organitza la consulta al municipi del Segrià prepara un acte el pròxim 11 d'abril en què també hi haurà una ballada de sardanes i una batucada

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Puigverd de Lleida se suma als altres cinc municipis de la comarca del Segrià que estan duent a terme activitats per difondre el referèndum sobre la independència. Així, són un total de sis pobles segrianencs que realitzaran consulta el pròxim 25-A. El pròxim diumenge 11 d'abril, la plataforma Puigverd Decideix ha organitzat diverses activitats de campanya, entre les quals hi haurà una xerrada a càrrec de l'actriu Montserrat Carulla, el cantautor Cesk Freixas, l'escriptor Víctor Alexandre i el coordinador d'Unió de Pagesos a Lleida, Bep Cabré.
La jornada, que es presenta plena d'activitats, s'iniciarà a les 11:00 del matí a la plaça major del poble amb una ballada popular de sardanes amb la Colla Sardanista de Puigverd. A continuació, a les 11:30, ballaran els alumnes del CEIP Sant Jordi. Tot seguit, els assistents podran gaudir d'una batucada amb el grup Kumbeva. A migdia, els ponents realitzaran una xerrada sobre la consulta i, per finalitzar la jornada, actuaran el Cor Parroquial i els antics membres de la coral La Palometa.

El Segrià és la comarca que compta amb més municipis que pretenen exercir el seu dret a decidir. A la capital, Lleida, és on s'han realitzat més actes de campanya, ja que és el lloc amb més habitants per mobilitzar. La plataforma Lleida Decideix duu setmanes organitzant xerrades, debats, actes culturals, entre altres coses, amb la ferma intenció de donar-se a conèixer i incentivar l'esperit democràtic de la gent. El passat 24 de març va celebrar una xerrada amb representats d'organitzacions polítiques juvenils (JNC, JSC, JEV, Assemblea de Joves i JERC Ponent).

Jornada conjunta
Alguns membres de Puigverd Decideix van acudir a la jornada de formació que es va realitzar el passat 20 de març a Lleida. Representants de deu poblacions de Ponent van participar a les sessions formatives per tal de coordinar els processos de campanya de cara a la celebració dels comicis el proper 25 d’abril. La jornada va ser dirigida pels membres de la Coordinadora Nacional per la Consulta per la Independència, amb el responsable de campanya, Uriel Bertran, que va exposar les experiències de les consultes portades a terme fins ara a Catalunya i va enumerar els que creia que eren els requisits imprescindibles per garantir que la Consulta Popular sobre la Independència es pugui celebrar amb plenes garanties democràtiques. La reunió formativa va aplegar un centenar de persones a la seu de l’Ateneu Popular de Ponent. Van assistir-hi responsables de les comissions organitzadores de la Consulta a les poblacions d’Aitona, Alcoletge, Alguaire, Almacelles, Balaguer, Cervera, la Pobla de Cérvoles, Puigverd de Lleida, Verdú i Lleida. Els assistents van assegurar que la jornada havia servit per poder coordinar esforços entre les diferents plataformes, com també aclarir els dubtes que generen aspectes com el vot anticipat o el programa informàtic que s'utilitzarà a les meses.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.