directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 05:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Castells admet que la xarxa elèctrica a Catalunya és inadequada i Clos ho desmenteix

Companys de partit però enemics a la vida real

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Companys de partit però enemics a la vida real. Qui ho havia de dir que l'exalcalde de Barcelona, Joan Clos, tindria tan poca cura en una crisi tan gran com l'apagada a Barcelona. Sembla ser que el ministeri li ha canviat la concepció de les coses, o potser no. En la passada compareixença al Congrés espanyol el Ministre d'Indústria va negar que hi hagi falta d'inversions a Catalunya. Castells, al Parlament català va admetre que la xarxa elèctrica a Catalunya és inadequada.
joan clos alcalde barcelona ministre indutria
Joan Clos, ministre d'Indústria

Comparteix
   


Etiquetes
Joan Clos i Antoni Castells són companys de partit, el PSC. Però sembla que no tenen un mateixa visió sobre l'apagada de Barcelona. I podria costar de creure que qui fou alcalde de la capital catalana, exculpi ara a l'Estat espanyol per una falta d'inversió que des del Ministeri d'Indústria neguen. Castells, va admetre aquesta falta d'inversions.

A Madrid

El ministre d'Indústria, Joan Clos, va comparèixer al Congrés dels Diputats per donar explicacions sobre la gran apagada que va afectar Barcelona. D'entrada digué que no es pot relacionar l'avaria amb la falta d'inversions ja que, segons Clos, l'estat de la xarxa elèctrica es mou dins la mitjana europea. Per això, Clos va dir que s'ha d'investigar per què va caure el cable i per què es van produir els incendis. Amb tot, ha anunciat mesures per ampliar el grau de protecció de la xarxa i va garantir que d'aquí a dos anys la xarxa elèctrica espanyola estarà a l'altura de la francesa o de l'anglesa.

A Catalunya

Al parlament hi van comparèixer els consellers d'Economia i Interior. El primer, Antoni Castells, va començar la seva intervenció amb un repàs dels fets i de la situació actual. A continuació es centrà en les causes de la incidència, de la que ha responsabilitzat exclusivament les companyies elèctriques. A l'espera que la investigació conclogui per què va caure el cable d'alta tensió, Castells va dir que és evident que la xarxa elèctrica de Catalunya és inadequada i clarament millorable.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Lluís fletxa Sitges
1 d'agost de 2007, 19.08 h

CLOS DIMISSIÓ!
No ès pot ser mes CURT!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.