directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 06:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Bill Gates podria retirar-se en un o dos anys

Vol dedicar les seves energies principalment a la fundació que va crear amb la seva dona fa set anys

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Bill Gates es podria haver retirat fa temps. De fet podria sobreviure perfectament amb els ingressos que ha tingut al llarg de la seva carrera. Però sembla que ara s'ho planteja més seriament i que ja està llest per a abandonar l'etapa tecnològica de la seva vida per a dedicar les seves energies principalment a la fundació que va crear amb la seva dona fa set anys.
bill gates microsoft
Bill Gates

Comparteix
   


Etiquetes
Tot apunta a que ja hi ha suficients pistes que Bill Gates està llest per a abandonar l'etapa tecnològica de la seva vida per a dedicar les seves energies principalment a la fundació que va crear amb la seva dona fa set anys. A la reunió que va celebrar la companyia pel tancament de l'any fiscal Gates no es va referir als últims 12 mesos sinó a descriure el panorama de la dècada. També va parlar d'un nou món que s'aproxima on la banda ampla modificarà la computació i apareixeran interfases com la veu i el tacte i el llapis electrònic per reemplaçar al ratolí i a les tecles de funció.

Gates va estar gairebé sempre involucrat en l'estratègia tecnològica de la companyia i encara té alguna participació en les sessions de planejament. No obstant això, encara que molta gent no ho creu, segueix insistint que ha començat a apartar-se de les decisions importants. El major perill, segons diversos alts executius de Microsoft, és que Gates segueixi prenent decisions (seguirà com president del directori) sense estar profundament involucrat en les activitats. La por no és infundada, doncs el mateix Gates mateix ha dit que seguirà profundament involucrat en algunes àrees per temps indefinit.

La vida, escrita per un guionista dolent

Ni el guionista més dolent hagués escrit per a una telemovie que un dels homes més famosos del món i inventor del Windows, que vol dir finestres, es digui Bill Gates, un cognom que traduït significa portes.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.