directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 06:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Espanya són toros, i els Catalans els hi paguem la festa

Els toros tornaran a Televisió Espanyola sis anys després de l'última retransmissió, “un festeig que s'ha de posar a disposició de tots els aficionats espanyols"

Comentaris 18  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Fa sis anys que Televisió Espanyola no fa cap retransmissió de toros. La cadena pública ha decidit posar fi a aquesta etapa i el pròxim 5 de setembre difondrà la correguda de braus de la Fira de Valladolid. En un comunicat, afirma que "un festeig d'aquesta categoria s'ha de posar a disposició de tots els aficionats espanyols", amb un "cartell de luxe" els protagonistes dels qual han renunciat a cobrar drets d'imatge per fer possible la retransmissió. La cadena només abonarà el cost del desplegament tècnic i estima que "l'audiència potencial que pot congregar entorn a aquest cartell justifica per si mateixa la retransmissió". TVE diu que hi haurà continuïtat en la retransmissió de "festes taurines".
© @ACN

Comparteix
   

Els Catalans a pagar la festa

El cartell de la primera retransmissió de toros de la nova etapa de TVE estarà protagonitzat per Julián López 'El Juli'; José María Manzanares i Talavante i amb braus de Victoriano del Río. Tots ells, així com l'empresari val·lisoletà Antonio Matilla han cedit els seus drets d'imatge, per la qual cosa "la corporació només haurà d'abonar el cost del desplegament tècnic necessari per la retransmissió de la correguda de braus", explica TVE en un comunicat de premsa, que valora que tots ells han volgut facilitar amb la cessió dels drets a la televisió pública "reprendre la seva atenció cap a la Festa Nacional".

"Sis anys després de retransmetre l'última correguda per part de la televisió pública espanyola, TVE estima que l'audiència potencial que pot congregar entorn a aquest cartell justifica per si mateixa la retransmissió", afirma la cadena pública, al mateix temps que explica que "serà la primera d'una breu però simbòlica sèrie de festes taurines, encara per determinar, però totes elles amb gran tradició o amb cartells amb figures indiscutibles del 'toreig'".

L'objectiu de RTVE és que aquestes retransmissions completin "la dedicació que es presta des de la Corporació pública al món del toro, amb programes com 'Tendido Cero' de TVE, 'Clarín' de RNE i, a partir d'ara, amb cobertura informativa sobre l'actualitat taurina".

"Tots els acords es realitzaran a través de la 'Mesa del Toro', que reuneix destres, apoderats, empresaris i ramaders", conclou el comunicat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#18
Pere fletxa Terrassa
24 d'agost de 2012, 12.44 h

Hi haurà molts catalans que estaran molt contents i fins i tot gaudiran molt més que veient el Barça, sobre tots la gent de les terres de l'Ebre


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Synera fletxa Barcelona
24 d'agost de 2012, 11.38 h

L'afair no s'acabat. Haurem de demanar al Parlamnt que extengui la lley als correbous. Cóm hi pot haver-hi algú que encare no pensi així? Que li posin unes banyes, als hi calin foc i, dit i fet, a corra!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Ram Per Mar fletxa CATALUNYA LLIURE
24 d'agost de 2012, 11.18 h

Això és acció: no queixar-se tant i desintonitzar canals. És igual que de tant en tant facin bones pel•lícules (només en castellà) i alguns partits de futbol, també propaguen viralment la incultura.
¿Alguna vegada no hem deixat de comprar en una botiga, que poden tenir bon gènere, pel menyspreu d’un depenent? Doncs acció i desintonització de canals manifestament incultes o anticatalans. Proveu-ho, us garanteixo que no hi perdreu res i tindreu més temps de qualitat per a vosaltr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
mario fletxa barna
24 d'agost de 2012, 10.13 h

Sabeu? només de veure la foto sense saber el que deia el text, se m'han omplert els ulls de llàgrimes (metàfora) he vist españa rematant Catalunya i m'ha vingut un calfred, és una metàfora que cada dia que passa sembla més i més real, el govern ( dels millors) necessita una escusa MILLOR ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Arnau fletxa Pais del 'pa i circ'
24 d'agost de 2012, 09.38 h

Ara ja tindrem la plebe distreta amb el 'circ' per tal que no es revoltin i de pas als catalanets ens aniran imbuint de la seva festa nacional.... Ara només falta el 'pa'....
Diem prou al #PlanOcultoDelPP!!! I a la seva manipulació mediàtica!


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Enric fletxa Barcelona
24 d'agost de 2012, 07.41 h

I els de CiU segueixen essent col·laboradors necessaris ... fins i tot en això. Fins quan haurem d'esperar a fer el tomb? Què més es necessita encara??


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Jordi fletxa CATALUNYA
24 d'agost de 2012, 06.39 h

#2 Podrem tornar a grabar les cornades i passar les tardes aplaudint-les.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 22
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Jordi fletxa CATALUNYA
24 d'agost de 2012, 06.37 h

#10 Tenint en compte que també mantenim al borbó i la seva tribu i a l'exèrcit espanyol,tant els que ho volen com els que no no veig la teva queixa per enlloc.Si que hi han dos classes de Catalans,els que s'estimen la seva terra i els que els agrada anar de genolls.


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Comtu fletxa Vic
24 d'agost de 2012, 04.40 h

Quina barra mes dura, te aques Digital, mare de deu. per que no palen de les subvencions de la generalitat, als diaris , radios i omniuns culturals independentistes, que paguem tots tan els que som com els que no ho som, es clar hi Catalans de 2 classes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 30
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
indepen...dència fletxa aviat..liuré.
24 d'agost de 2012, 00.57 h

Que facín el que vulguin ...nosaltres ja els i em donat "l´alternativa" per que vagin solets , a nosaltres ja ens han banderillat prou ,amb la col.laboració d´un bon grapat de subalternos,alguacilillos i picadors incrustats dins la politica catalana.


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.