directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 20:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Zapatero arriba a Catalunya i es reuneix amb Montilla, Hereu i Clos a l'aeroport del Prat

A la tarda, Zapatero té previst desplaçar-se fins a les Illes Balears

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ja ha arribat a Catalunya, nou dies després de l'apagada que va patir part de la ciutat de Barcelona. A les onze del matí s'ha reunit amb el president de la Generalitat, José Montilla, l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i el ministre d'Indústria, Joan Clos. Una reunió amb un alt significat polític, en la qual, a més de les infraestructures elèctriques, també es podrien tractar altres qüestions relacionades amb infraestructures com l'aeroport del Prat, el TGV o les rodalies, on precisament avui s'ha produït una nova incidència.
Montilla Clos  Zapatero
Montilla, Clos i Zapatero avui

Comparteix
   


Etiquetes
etiqueta pp
Zapatero ha arribat a Catalunya en una visita que té com a objectiu contrarestar la sensació de desànim instal·lada en la societat catalana en relació amb el funcionament de les infraestructures, precisament nou dies després que Barcelona patís una apagada que va afectar milers de ciutadans durant dies.

Tot i que la visita es va programar davant d'aquesta apagada, i que es va ajornar un dia a causa dels incendis de Canàries, no està previst en l'agenda oficial del president espanyol que visiti la zona afectada pel tall en el subministrament elèctric. No es descarta, però, que finalment es pugui produir, tot i l'atapeïda agenda.

Després de la reunió amb Montilla, Clos i Hereu, el president espanyol farà una visita a dos centres tecnològics i dinarà amb el president de la Generalitat al Palau. Una reunió entre els dos mandataris on es preveu que Montilla plantegi a Zapatero els principals reptes de Catalunya, com ara parlar d'inversions o del desplegament de l'Estatut.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
4 d'agost de 2007, 11.57 h

Estic d´acord amb la solució del Antoni Carreter i Gomis ( i molts mes) peró com arrivari, ¡¡que hem de fer!!, Crec que arrivat l´hora de comença a pensá que podem fer a nivell individual. S´admeten ideies. Salut i Republica


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
3 d'agost de 2007, 10.22 h

L’apagada de Barcelona, Renfe, Aeroport etc. I els pobres ciutadans aguantant, d’això el meu avi en deia cornuts i pagar el veure. I per acabar-ho d’adobar les declaracions insultants de la Mayol, Montilla, Zapatero i Clos. La seva incompetència els deu portar a pensar que som imbècils. Quin fastig.
La solució: independència.
Antoni Carreter


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Pili Adroguer fletxa Barcelona
2 d'agost de 2007, 15.10 h

Jo em pregunto què ha de passar per què aquest govern tripartit caigui? L'any passat les vacances d'en Saura i la Mayol, aquest anys les de l'Huguet. Mentrestant ERC inflant la gran infàmia dels socialistes, que tenen la barra de presentar-se com els únics garants seriosos del poder. On collons ets, ERC?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.